Intermarché-Circus-Wanty kiest voor helmen en brillen van Uvex

donderdag 12 januari 2023 om 13:16
Intermarché-Circus-Wanty kiest voor helmen en brillen van Uvex

foto: Maxim Horssels/WielerFlits

Intermarché-Circus-Wanty rijdt de komende seizoenen met helmen en brillen van Uvex. De Belgische wielerploeg reed de afgelopen jaren met Force-helmen, maar is deze winter overstapt op die van het Duitse Uvex. Het gaat om een meerjarige deal.

Biniam Girmay, Mike Teunissen, Louis Meintjes, Rui Costa en consorten gaan rijden met de Uvex Rise-helm (aero), Uvex Race 9-helm (voor klimmers en in warm weer) en de Uvex Race 8-helm (tijdrit). Daarnaast krijgen ze de beschikking over de drie type brillen: de Uvex Pace One V, de Uvex Sportstyle 231 2.0 V en de Uvex Sportstyle 236.

Naast het WorldTeam zullen ook opleidingsploeg Circus-ReUz-Technord en de crossers van Tormans CX deze helmen en brillen gaan gebruiken. Uvex was in 2014 voor het laatst actief in de WorldTour, toen nog als sponsor van Giant-Shimano.

foto: uvex sports

Mijlpaal
Volgens Michael Winter, manager op het gebied van partners bij Uvex, blijft het merk bezig met ontwikkeling. “Onze technologie voor helmen en brillen is al van wereldklasse, maar bij Uvex zijn we daar niet tevreden mee. We denken verder. Het fietssegment blijft groeien en met deze samenwerking kijken we naar de toekomst. Het is voor ons merk een mijlpaal”, aldus Winter.

De renners van Intermarché-Circus-Wanty gaan meehelpen met de ontwikkeling van nieuwe producten van Uvex. CEO Christophe Weissenberger is blij met die input. “Een samenwerking met topatleten behoort tot ons DNA en met Intermarché-Circus-Wanty onderstrepen we dat. Dat we een samenwerking aangaan op de lange termijn geeft een nieuwe dimensie aan onze aanwezigheid op de internationale markt”, geeft hij aan.

foto: uvex sports

Dit artikel delen:

1 Reactie

Romāns Vainšteins 15 januari 2023 om 17:34

♪ Uuuu-vex, als je knar je lie-hieff iiis ♪

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone