Nieuw fietsbrillenmerk op de markt: ppeeqq

dinsdag 23 augustus 2022 om 17:27
Nieuw fietsbrillenmerk op de markt: ppeeqq

Er is een nieuwe speler op de fietsbrillenmarkt, genaamd ppeeqq. De nieuwkomer positioneert zich als duurzaam brillenmerk. De monturen worden gemaakt van castorbonen, een natuurlijke en duurzame bron voor plastic. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij FuturumShop.

De fietsbrillen zijn ontwikkeld om het hele jaar te kunnen dragen, ongeacht de weersomstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar met zogeheten fotochromische lens, die reageert op UV-straling. De lens wordt hierdoor donkerder bij fel zonlicht en transparanter bij minder zonlicht.

De brillen – die ook met meerdere lenzen te verkrijgen zijn – zorgen daarnaast dankzij een revo behandeling voor een zicht met heldere kleuren, hoger contrast en minder weerkaatsing van het licht. De oleo- en hydrofobische behandeling van de lenzen zorgt ervoor dat deze langer schoon blijven, niet beslaan en regendruppels er niet op blijven liggen.

Meer info over ppeeqq vindt je op de site van FuturumShop

Dit artikel delen:

3 Reacties

Wheely 23 augustus 2022 om 18:08

Ik zou best wat bij futurumshop willen bestellen maar die hebben zo’n irritante website dat ik het er geen minuut volhoud. Ben vast niet de enige.

Binda 1 september 2022 om 09:12

Je bent toch de enige. Ik vind het juist een superoverzichtelijke website.

C de Vries 30 augustus 2022 om 10:42

Doe maar een merknaampje.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone