FUTURUM Quality Gear introduceert nieuwe 4 SEASONS PRO-range

zondag 13 september 2020 om 15:24
FUTURUM Quality Gear introduceert nieuwe 4 SEASONS PRO-range

FUTURUM Quality Gear heeft afgelopen week een nieuwe PRO-range aan zijn 4 SEASONS collectie toegevoegd. Met de introductie de PRO Series-lijn zijn het jack en de korte broek compleet vernieuwd. Belangrijkste aanpassing is een speciaal ontwikkeld membraam in de stof, die ervoor zorgt dat het ademend vermogen toeneemt.

FUTURUM 4-SEASONS presenteert zich als hoogwaardige wielerkleding die gemaakt is voor wielersporters die ongeacht de weersomstandigheden altijd door willen trainen. De collectie is geschikt voor temperaturen tussen de -5 en 15 graden en tot stand gekomen in samenwerking met oud-profs Maarten Tjallingii en Stijn Devolder. Tijdens de doorontwikkeling van de 4 SEASONS collectie zijn er 95 wijzigingen doorgevoerd.

Het nieuwe jack beschikt naast het innovatieve membraam over een achterflap, die naar binnen is te vouwen met magneetjes. Getapete naden zorgen ervoor dat vocht niet naar binnen kan dringen. De speciale DWR-coating houdt wind en regen buiten. Daarnaast zijn de unieke manchettechnologie in de mouwen en reflecterende panelen met een speciale pixelstructuur blikvangers. Het 4 SEASONS Jacket PRO is verkrijgbaar voor € 219,99 in de kleuren zwart, groen en grijs.

De PRO Bib Short is wind- en waterdicht en heeft een hoog ademend vermogen. De broek is voorzien van een zwevend zeem. Dit is mogelijk door een constructie van een buitenbroek met gesealde en getapete naden en een binnenbroek met daarin het dempende FUTURUM PRO zeem. Fietsers zijn hiermee beter beschermd tegen hevige regenbuien. De 4 SEASONS Bib Shorts PRO is verkrijgbaar voor € 179,99.

De 4 SEASONS PRO-range is verkrijgbaar via Futurumshop. Binnenkort volgt er op WielerFlits een uitgebreide review.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.