Eerste Nederlandse testlocatie van Canyon bij Shimano Experience Center

woensdag 15 december 2021 om 16:00
Eerste Nederlandse testlocatie van Canyon bij Shimano Experience Center

foto: Branding in Motion

Nederlandse fietsliefhebbers kunnen voor het eerst in eigen land Canyon-fietsen testen. Het fietsenmerk is een samenwerking aangegaan met het Shimano Experience Center in Valkenburg. Shimano is de eerste partner in Nederland waar Canyon een testlocatie heeft.

Het was al mogelijk om fietsen te huren bij het Shimano Experience Center, dat gelegen is aan de route van de Amstel Gold Race. De fietslocatie heeft nu ook veel Canyon-fietsen staan waarop liefhebbers een testrit kunnen maken in de Limburgse heuvels. Dit kan op de weg, op gravelwegen of een mountainbikeparcours.

Daarnaast is het mogelijk om een fietsmeting en bijbehorend advies te krijgen, om met de juiste maat fiets op pad te gaan. Volgens het persbericht van Canyon en het Shimano Experience Center kan dat ‘voor een schappelijke prijs’.

In Valkenburg zijn vanaf 15 december de volgende mountainbikefietsen beschikbaar om uit te proberen: de Canyon Lux Trail (MTB), de Canyon Grand Canyon:ON, de Canyon Neuron:ON en de Canyon Spectral:ON (allemaal e-MTB). Daarnaast is er keuze uit de Canyon Grail (gravel), de Canyon Grizl (gravel) en binnenkort ook de Canyon Aeroad (weg).

Dit artikel delen:

4 Reacties

ivo001 15 december 2021 om 16:39

Dat is wel mooi! heb een tijdje naar de Canyon Roadlite 6 gekeken, maar dat ik hem niet kon testen tenzij ik naar Keulen zou gaan heeft mij toen tegengehouden. Uiteindelijk bij een Merida Speeder uitgekomen.

Blackcanyon 15 december 2021 om 18:01

Gemiste kans, want er kan niks op tegen een zwarte canyon :-)

Verweggistan 15 december 2021 om 17:51

Dan kun je laten testen of je Canyon hebt

storm-biker 16 december 2021 om 11:29

Daar zullen alle fietsenwinkels in Nederland blij mee zijn….
Shimano dat in zee gaat met Canyon, een merk dat alle winkels de pas afsnijdt.
Overigens mooie fietsen, maar echt goedkoop zijn ze al een tijd niet meer.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.