Dynamic lanceert wasmiddel voor fietskleding
foto's: Dynamic Bike Care
vrijdag 22 september 2023 om 18:06

Dynamic lanceert wasmiddel voor fietskleding

Materiaalzone Dynamic Bike Care heeft een wasmiddel gepresenteerd speciaal voor fietskleding. Washcraft is zo ontwikkeld dat het alle geurtjes uit je kleding verwijdert zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van wielerkleding.

Dankzij actieve enzymen in het wasmiddel zorgt het wasmiddel er niet alleen voor dat alle geurtjes uit je kleding verdwijnen, maar dat alle sporen van je laatste rit verdwijnen, zo stelt Dynamic. Gelijktijdig zorgt het ervoor dat de vochtafvoer van de stoffen wordt geoptimaliseerd om het ademende vermogen te verhogen, dankzij een geavanceerd additief dat vochtverdamping verbetert.

Het wasmiddel heeft tevens een geïntegreerde soft touch coating, waardoor je kleding ook een fijn gevoel op de huid behoudt. Het product is geheel gemaakt van plantaardige ingrediënten, waardoor het vriendelijk is voor het natuur en milieu.

RIDE Magazine
3 Reacties
25 september 2023 16:54
Mijn god, weet niet of ik hier nou heel hard om moet lachen of huilen. Want het is toch behoorlijk verdrietig dat een partij wasmiddel verkoop voor 20 euro voor een flesje wat 1 euro per wasbeurt betekent. Ongelooflijk eigenlijk dat mensen gek worden gemaakt door deze marketing "blabla" en denken dat gewone Lidl huismerk wasmiddel niet goed genoeg is voor hun dure Castelli/Assos/Rapha kleding. Wat een grap!
Wielerflits doet overigens ook lekker mee aan deze onzin verkopen.
25 september 2023 17:08
Dit komt in dezelfde league van dat koeljack tegen keiheet worden tijdens het binnen fietsen. Troep die niemand nodig heeft en waarvan het waanzin is dat het überhaupt gemaakt wordt. Newsflash: gewoon je wielerkleding hoppa bij de rest van de was tyfen kan ook, wordt schoon zat.
26 september 2023 09:28
Wel speciaal dat het een superspecifiek product is maar tegelijkertijd wel voor alle soorten wielerkleding werkt...

Om te reageren moet je ingelogd zijn.