AGU rolt nieuwe kledinglijn uit met Wout van Aert
foto: AGU
woensdag 1 december 2021 om 16:45

AGU rolt nieuwe kledinglijn uit met Wout van Aert

AGU heeft samen met Wout van Aert een nieuwe kledinglijn gelanceerd. Het Nederlandse kledingmerk werkte lang samen met de Belgische kopman van Jumbo-Visma, waar AGU ook sponsor is. De nieuwe najaarscollectie heet de Wout van Aert Collab en bestaat uit het Polartec Alpha Winter Jacket, een Merino longsleeve wielershirt, een kort, los wielershirt en gravel bibtights.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

“Zijn eigen collectie die net zo veelzijdig is als de bedenker”, schrijft AGU in een persbericht. “En dus zijn kleding en accessoires geschikt voor ritten over glad asfalt en avonturen met gravel-, cross- of mountainbike. In alle omstandigheden en condities. Het resultaat van een lang ontwikkeltraject door Wout van Aert en AGU is een bescheiden en stijlvolle collectie met een subtiel design en compromisloze kwaliteit. Op elk item uit de collectie is het mantra van Wout van Aert te lezen: the road to success is seldom paved.”

 
6 Reacties
2 december 2021
Het Nederlandse kledingmerk werkte een lang samen met de Belgische kopman > Een wat? Een jaar? paar jaar?
2 december 2021
Pfff, beetje saai hoor al dat grijs (en dat zeg ik als Wout-fan). Al minstens zo saai als die kledinglijn van Niki (en dat zeg ik als Niki fan). Kom op jongens, beetje kleur! Fietsen is paraderen.
3 december 2021
Dat gravelshirt staat hem echt niet. Ik weet dat het de mode is bij sommige gravel-racers maar zet hem dan niet op een CX-fiets met kleuren die vloeken met de outfit. Sinds wanneer heeft Van Aert trouwens een "voorliefde voor gravelen"?
3 december 2021
oef, die bibshort is lelijk zeg.
7 december 2021
Stuur mij maar een proefset op, dan zal ik 's kijken of 't wat is ! (maat M/L).

Geef een reactie