Volg hier La Polynormande 2022

zondag 14 augustus 2022 om 12:45
Volg hier La Polynormande 2022

Naast het EK wielrennen, de Tour of Scandinavia, de Arctic Race of Norway en de Volta a Portugal is er vandaag ook nog koers in Frankrijk. La Polynormande staat op het programma, een UCI 1.1-koers in Normandië die deel uitmaakt van de Coupe de France. We zoeken een opvolger voor Valentin Madouas. Wie wordt dat? Volg het hier op WielerFlits.

De koers start in Avranches en trekt in zuidoostelijke richting naar Saint-Martin-de-Landelles, waar een lokaal parcours ligt dat liefst elf keer(!) afgelegd moet worden. Dat rondje is 12,5 kilometer lang en wordt gekenmerkt door de Côte de la Vallée (1,1 km aan 4,1%) en kort daarna de Côte de la Pigeonnière (500 meter aan 4,4%). Ook de laatste kilometer richting de finish loopt stevig omhoog.

Het is dus uitkijken naar de heuvelspecialisten en de klassieke types voor de overwinning. We zien onder meer Attila Valter, Clément Venturini, Guillaume Martin, Simon Geschke, Baptiste Planckaert, Lorenzo Rota, Warren Barguil, Arnaud De Lie, Andreas Kron, Philippe Gilbert, Ben Hermans, Sep Vanmarcke en Alexis Gougeard aan de start.

Om 13.00 uur beginnen de renners eraan, om tussen 17.05 en 17.30 uur te finishen. De finale is live te zien op de Facebook-pagina van La Polynormande.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #Polynormande)

Livestream (Facebook organisatie)

Dit artikel delen:

2 Reacties

Stabanger 14 augustus 2022 om 13:36

ARNAUD DE LIE!.. Arnaud De Lie…..
Arnaud Arnaud, Arnaud De Lie!

hoogvorm lijkt er wat af maar desalniettemin zie ik ‘m graag bezig

Verweggistan 14 augustus 2022 om 17:07

Bonnamour, voor Rota. Sprint met vijf.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Materiaalzone