Volg hier de tweede wedstrijddag van de UCI Track Champions League 2021

zaterdag 27 november 2021 om 17:45
Volg hier de tweede wedstrijddag van de UCI Track Champions League 2021

Voor de tweede wedstrijddag van de UCI Track Champions League is de internationale top van het baanwielrennen afgereisd naar Panevėžys in Litouwen. 72 van de beste baanwielrenners en -rensters gaan de strijd met elkaar aan op de sprint, Keirin, scratch en afvalkoers. Volg hier op WielerFlits alle actie!

Drie weken geleden leverde de eerste ronde op Mallorca de eerste vier leiders op in de UCI Track Champions League: Emma Hinze en Harrie Lavreysen op de sprintonderdelen en Katie Archibald en Corbin Strong, die deze winter de stap naar de WorldTour zet bij Israel Start-Up Nation, op de duurnummers. Zij mogen vanavond in de blauwe leiderstruien op de baan verschijnen.

Het programma in Panevėžys is hetzelfde als drie weken geleden op Mallorca, met een individueel sprinttoernooi en een Keirin voor sprinters en een scratch en een afvalling voor duurspecialisten. Het programma begint om 18.00 uur en de wedstrijden zijn rechtstreeks te zien via Eurosport 1 en de Eurosport Player. RTL 7 zendt rond middernacht een samenvatting uit.

Programma
Sprint (m) – eerste ronde
Keirin (v) – eerste ronde
Scratch (v) – finale
Sprint (m) – halve finales
Keirin (v) – finale
Scratch (m) – finale
Sprint (m) – finale
Sprint (v) – eerste ronde
Afvalkoers (v) – finale
Keirin (m) – eerste ronde
Sprint (v) – halve finales
Afvalkoers (m) – finale
Keirin (m) – finale
Sprint (v) – finale

Links
Website organisatie
Deelnemers

Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.