Volg hier de slotetappe van de Ronde van Slowakije 2021

zondag 19 september 2021 om 10:45
Volg hier de slotetappe van de Ronde van Slowakije 2021

Vandaag staat de slotetappe in de Ronde van Slowakije op het programma. Wat renners rest is een etappe van bijna 160 kilometer van Trenčianske Teplice naar Trnava. Niets lijkt een sprint in de afsluitende etappe in de weg te staan. Volg het verloop van de rit hier op WielerFlits.

De spanning in de top van het klassement is nog wel om te snijden, want leider Peter Sagan verdedigt een voorsprong van twee seconden op Álvaro José Hodeg en vijf seconden op Jannik Steimle. Kan de Slowaakse topper de leiderstrui behouden in zijn thuisronde? Onderweg liggen nog drie tussensprints die van belang kunnen zijn.

De meeste hoogtemeters in deze rit liggen in de eerste vijftig kilometer, met onder meer de Machnac (1,6 km aan 8,9%) meteen vanuit het vertrek. Daarna golft het op en neer. Halverwege ligt de Hlohovec-klim nog. Na 128 kilometer is een eerste passage aan de finish in Trnava, waarna nog een omloop van 30 kilometer wacht.

Om 11.00 uur gaan de renners van start, om tussen 14.25 en 14.55 te finishen. Vanaf 14.00 uur zie je live-beelden van de koers op Eurosport 2 en de online kanalen van Eurosport.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours etappe 4

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Twitter #TourofSlovakia)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.