Volg hier de slotetappe van de Ronde van Murcia 2020

zaterdag 15 februari 2020 om 12:00
Volg hier de slotetappe van de Ronde van Murcia 2020

Omdat het peloton gisteren bijna zeventien minuten na de kopgroep over de finish kwam, lijkt de eindwinnaar van de Spaanse ronde bij de eerste tien renners te moeten worden gezocht. Xandro Meurisse wist gisteren de leiderstrui te veroveren en staat daarmee op poleposition.

Op de tweede dag rijdt het peloton over 179,6 kilometer van Santomera naar Murcia. In de route zijn vier beklimmingen opgenomen: eerst de Alto de la Cola del Caballo (na 48,2 km), dan de Alto de Espuña (na 74,8 km), als derde de Alto de Collado Bermejo (na 117,9 km) van buitencategorie en tot slot de Alto de Gebas (na 141,7 km). Daarna is het nog bijna 38 kilometer naar de finish.

Het startsein voor de tweede etappe wordt gegeven om 12.15 uur. De renners worden aan de finish verwacht tussen 16.31 en 16.58 uur. De wedstrijd is niet rechtstreeks te volgen op de Nederlandse en Belgische televisie. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers!

Links
Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter organisatie)

Dit artikel delen:

2 Reacties

ThorHushovd 15 februari 2020 om 13:10

Zou alleraardigst zijn als ze er nog wel echt koers van maken, maar dat ruime kwartier van gisteren is natuurlijk niet te-niet-te doen, dus ik verwacht een 'koers in een koers' waarbij de grote namen heus voor de dagoverwinning gaan, maar dat op de achtergrond voor de eindplekken in de gc gestreden gaat worden.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.