Volg hier de slotetappe van de Czech Cycling Tour 2019

zondag 18 augustus 2019 om 10:15
Volg hier de slotetappe van de Czech Cycling Tour 2019

Gisteren zagen we een sprintzege van het Italiaanse toptalent Alberto Dainese, die de overstap zal maken naar Team Sunweb. Vandaag is alweer de slotetappe van de Czech Cycling Tour. De renners krijgen een pittige etappe voorgeschoteld naar het wonderschone Šternberk. Kan Daryl Impey zijn leiderstrui behouden?

In de laatste etappe trekken de renners over een afstand van 178 kilometer van Mohelnice naar Šternberk. Onderweg beklimt het peloton onder meer de Dlouhé Stráně, Červenohorské sedlo en de Vidly, maar deze beklimmingen liggen wel ver van de aankomst. Het is toch vooral uitkijken naar de lokale ronde in en rond Šternberk.

De renners krijgen dan telkens de klim naar Ecce Homo voor de kiezen, waardoor de rit waarschijnlijk niet zal eindigen met een massasprint. Het lijkt een ideale etappe voor leider Impey, maar kan de Zuid-Afrikaan van Mitchelton-Scott het ook afmaken? We zullen het weten tussen 15.07 en 15.21 uur, als de renners finishen.

De renners vertrekken om 10.30 uur vanuit startplaats Mohelnice. De Czech Cycling Tour is niet rechtstreeks op televisie te zien. Bespreek hier op WielerFlits het verloop van de koers!

Links
Website organisatie
Deelnemers (ProCyclingStats)
Parcours

Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.