Volg hier de Grand Prix d’Isbergues 2021

zondag 19 september 2021 om 11:35
Volg hier de Grand Prix d’Isbergues 2021

In het noorden van Frankrijk wordt vandaag de Grand Prix d’Isbergues gereden. De eendagskoers van UCI 1.1-statuur is 199 kilometer lang en eindigt meer dan regelmatig in een (massa)sprint. Welke rappe man trekt dit keer de overwinning naar zich toe? Volg hier op WielerFlits de koers.

De eerste helft van de koers kent de nodige hoogtemeters. In de omloop, ten zuidwesten van Isbergues, liggen diverse heuveltjes. Toch lijkt niets een massasprint in de weg te staan, want na ruim 110 kilometer draaien de renners het lokale rondje op rondom de finishplaats. Wat dan nog rest zijn zeven rondes van 12 kilometer, met elke keer een kort heuveltje. Die lijkt echter goed te doen voor de rappe mannen.

Vorig jaar ging de overwinning in Isbergues naar Nacer Bouhanni, voor Romain Cardis en Timothy Dupont. Vandaag weten we tussen 16.20 en 16.35 uur wie de opvolger van Bouhanni wordt, want zelf staat de Fransman niet aan het vertrek. Het startschot zal weerklinken om 11.50 uur. De GP d’Isbergues zal niet live in beeld gebracht worden op tv. Wel heeft de organisatie een livestream.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst

Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (#GPIsbergues)

Livestream (Organisatie)

Dit artikel delen:

2 Reacties

Cochise 19 september 2021 om 11:59

Benieuwd naar Ghirmay, die doet trouwens bij de beloften mee op het WK, toch een kanshebber daar.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.