Volg hier de Giro della Toscana 2019

woensdag 18 september 2019 om 11:05
Volg hier de Giro della Toscana 2019

Het Italiaanse najaar is begonnen. Woensdag staat er na de Coppa Agostoni en de Copa Bernocchi een nieuwe 1.1-wedstrijd op het programma. In de Giro della Toscana-Memorial Alfredo Martini is het weer aan de beurt aan de klimmers. Wie volgt Gianni Moscon op op de erelijst?

Moscon wist in de editie van 2018 Romain Bardet en Domenico Pozzovivo, met wie hij in de finale was weggereden, in een sprint-a-trois voor te blijven.  Pozzovivo probeerde met een late uitval de zege nog naar zich toe te trekken, maar de kleine Italiaan strandde, waarna duidelijk werd dat het tussen Moscon en Bardet zou gaan.

Wie in de Giro della Toscana voor verschillen wil zorgen, zal dat op de Monte Serra (9 kilometer aan 6,8 procent) moeten doen. Deze beklimming is driemaal in de wedstrijd opgenomen. De laatste passage bevindt zich op 28 kilometer van de meet.

Afbeelding

Egan Bernal, Ivan Sosa, Warren Barguil, Davide Formolo, Giulio Ciccone zijn enkele grote namen die hun opwachting maken in Pontedera. Grijpt een van hen de zege naar zich toe? De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Eurosport Player en Eurosport 2.

Links
Website organisatie
Parcours
Deelnemerslijst (CyclingFever)

Liveticker (TuttobiciWeb)
Liveticker (#GiroDellaToscana)

Dit artikel delen:

3 Reacties

assen 18 september 2019 om 11:35

Edit: Aangepast!

lander luypaert 18 september 2019 om 13:09

en Uae gaat met een sprintersploeg?

HoofdIsVrij 18 september 2019 om 16:29

Bernal lijkt in orde hoor. Ik begrijp niet waarom hij zijn plek heeft opgegeven voor het WK.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.