Volg hier de eerste etappe van de Volta a Portugal 2021

donderdag 5 augustus 2021 om 13:45
Volg hier de eerste etappe van de Volta a Portugal 2021

Na de door Rafael Reis gewonnen proloog van gisteren gaat de Volta a Portugal vandaag verder met de eerste etappe. Over ruim 175 kilometer trekt het peloton van Torres Vedras naar havenstad Setúbal. Een sprint met een volledig peloton lijkt uitgesloten, want in de finale ligt nog een lastig klimmetje. Wie grijpt de ritzege? Volg het hier op WielerFlits.

Het venijn zit hem in het begin en in de staart. Al na dertien kilometer ligt de Sobral de Monte Agraço van vierde categorie, maar die zal niet voor veel spanning zorgen. De klim van tweede categorie die midden in de finale ligt wel. De laatste 25 kilometer is het nergens echt vlak en daarin is de Alto de Arrábida van tweede categorie de scherprechter. De top ligt op dertien kilometer van de finish in Setúbal, wat de vierde stad van Portugal is.

In Portugal is het een uur vroeger dan hier. De etappe start dan ook om 14.00 uur Nederlands-Belgische tijd. De finish wordt verwacht tussen 18.30 en 18.45 uur. Via een livestream van RTP Play is de Volta a Portugal vanaf 16.00 uur live te volgen.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours etappe 1

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Twitter #VPSantander21)

Livestream (RTP Play, vanaf 16.00 uur)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.