Wout van Aert en Dylan van Baarle verkennen alvast parcours Parijs-Roubaix
foto: Instagram Stab Vélodrome
woensdag 21 december 2022 om 19:08

Wout van Aert en Dylan van Baarle verkennen alvast parcours Parijs-Roubaix

Jumbo-Visma is er vroeg bij met de voorbereidingen op het seizoen 2023. De Nederlandse ploeg heeft een deel van het parcours van Parijs-Roubaix namelijk al verkend, is te zien op social media. Kopman Wout van Aert deelde op Strava zijn training van ruim 115 kilometer.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Van Aert en Dylan van Baarle trokken in ieder geval met Edoardo Affini, Mick van Dijke, Timo Roosen door Noord-Frankrijk. Zij gingen van start in de buurt van Denain, van waaruit ze in noordelijke richting trokken voor een training van 115 kilometer. Daar deed de ploeg drie en een half uur over, valt op te maken uit de Strava-cijfers van WVA.

De Belg wist afgelopen seizoen tweede te worden in de Helleklassieker en was het jaar ervoor zevende. Opvallend is dat Van Aert de verkenning deed op de nieuwe Cervélo Soloist. Dat is een van de meest allround fietsen uit de stal van Cervélo. Voor onze rubriek Materiaalzone hebben we de Soloist eerder dit najaar mogen testen.

Volgend seizoen staat Parijs-Roubaix op de kalender voor zondag 9 april 2023. Jumbo-Visma heeft dan met Dylan van Baarle en Wout van Aert de titelverdediger en de runner-up van 2022 in de ploeg.

Wedstrijdprogramma

 
4 Reacties
Sorteer op:
21 december 2022
Ook van Hooydonck, tim van Dijke en per strand hagenes waren mee. Benoot, vd sande en tratnik slaan roubaix normaal over. Die combineren het vlaamse voorjaar met de heuvelkoersen
22 december 2022
Kenden ze het parcours nog niet?
21 december 2022
Wanneer gaat Wout de Koppenbergcross van volgend jaar verkennen?
21 december 2022
Das niet interessant genoeg. Er rijden twee toppers en wat amateurs . Zelfs Nijs Jr zegt dat de weg veel groter is dan het veld. Beetje darten op wielen dat veldrijden

Reacties zijn gesloten.