Wout Poels: “We gaan er alles aan doen om Sky een mooi afscheid te geven”

zondag 28 april 2019 om 11:38
Wout Poels: “We gaan er alles aan doen om Sky een mooi afscheid te geven”

Luik-Bastenaken-Luik is vandaag de laatste wedstrijd van Team Sky. De Britse formatie gaat vanaf de Ronde van Romandië verder onder de nieuwe naam Team Ineos. Voor kopman Wout Poels zorgt dit gegeven voor een extra motivatie. “Het zou mooi zijn wanneer we nog eens extra uit zouden kunnen pakken om een mooi afscheid te bezorgen. Daar gaan we alles aan doen”, vertelt hij aan Sporza.

Poels won Luik-Bastenaken-Luik na een epische editie in 2016. Dit jaar heeft organisator ASO de finale veranderd. “De laatste vijftien kilometer is nu vlak en gaat een klein beetje naar beneden. Ik denk dat de koers daardoor wat eerder open gaat breken,” voorspelt hij.

De Nederlander begint met vertrouwen aan de wedstrijd. “Ik voel mij goed. De Waalse Pijl ging lekker en ik heb een goede voorbereiding gehad. Ik kijk er daarom naar uit. Dit is voor mij toch wel een speciale koers en hopelijk kunnen we weer iets moois laten zien.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

peervaneynthoven 28 april 2019 om 12:16

Mooi afscheid? De “besmetting” blijft!

Emergo 28 april 2019 om 13:17

Auf nie Wiedersehen

josemanuelfuente 28 april 2019 om 14:24

Van mij mogen ze in lucht oplossen ….

the student 28 april 2019 om 17:13

Je kan er wat van vinden. Maar Woutje heeft nog moeite gedaan om er een top 10 uit te slepen.

Romāns Vainšteins 28 april 2019 om 17:20

Volgens mij hebben ze ditmaal het nagelaten om op tijd hem te switchen met Kwiat als kopman. Domme fout van SKY want het scenario, koud en naar/grote groep aan de voet valkenrots, was hetzelfde.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair