Wielertransfers 2021: Pablo Torres, Rally Cycling

donderdag 26 november 2020 om 18:30
Wielertransfers 2021: Pablo Torres, Rally Cycling

foto: Cor Vos

Het nieuwe jaar nadert en dat betekent dat de plekjes bij wielerploegen schaars worden. Sommige renners zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever. In de rubriek Wielertransfers 2021 bundelt WielerFlits alle laatste nieuwtjes uit het peloton.

Pablo Torres
De Spanjaard Pablo Torres heeft op 32-jarige leeftijd besloten om een punt te zetten achter zijn carrière. Torres kwam in het verleden uit voor Burgos-BH en reed twee jaar geleden nog de Vuelta a España uit. Dit jaar ‘reed’ hij voor de continentale opleidingsploeg van ex-prof George Hincapie, al kwam hij door de coronacrisis nauwelijks in actie.

Torres won een jaar geleden nog een etappe in de Ronde van Japan en was ook eens succesvol in de Tour de Gironde, een Franse 2.2-rittenkoers. “Het moment is daar. Ik zal nu beginnen aan een nieuwe etappe in mijn leven. Het waren tien fantastische jaren en ik wil iedereen bedanken. Ik ben een gezegend mens”, zo laat hij weten via social media.


Rally Cycling
Holly Breck (28), Madeline Bemis (22) en Olivia Ray (35) komen volgend seizoen uit voor de vrouwenformatie van Rally Cycling. Breck reed dit seizoen nog de vrouwenversie van Le Samyn: ze wist als 51e over de streep te komen. Bemis werd in 2019 nog tiende op het Amerikaans kampioenschap en 24e in de Colorado Classic.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone