Wielertransfers 2012: Lewis, Ista
zondag 2 oktober 2011 om 23:25

Wielertransfers 2012: Lewis, Ista

Het is inmiddels oktober, en langzamerhand begint het seizoen dan ook zijn einde te naderen. Renners en ploegen zijn dus erg actief op de transfermarkt. De kleinere nieuwtjes en geruchten op transfergebied bundelt WielerFlits naar goede gewoonte in de rubriek ‘Wielertransfers 2012’.

Craig Lewis
Ook Craig Lewis heeft volgens Cyclingnews een ploeg gevonden voor volgend seizoen. Lewis was één van de laatste renners van HTC-Highroad die nog geen ploeg had voor volgend seizoen. ”Ik wilde alleen een contract tekenen als het gevoel goed zou zijn. Ik was niet van plan om bij ieder willekeurig team aan de slag te gaan. Deze ploeg toonde veel respect en heeft geloof in mijn kwaliteiten. Ik zal een leidersrol krijgen, met meer vrijheden. Waar kan ik nog meer om vragen?”, aldus Lewis. De 26-jarige Amerikaan houdt zijn ploeg voor volgend seizoen nog wel even voor zichzelf.

Kevyn Ista
De RTBf weet te melden dat Kevyn Ista volgend seizoen de kleuren van Accent-Donckers Koffie gaat verdedigen. De 26-jarige Belg kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Cofidis. Als belofte won hij in 2006 de Ronde van Vlaanderen U23. Ista tekent een contract voor één seizoen bij de ploeg van Huub Duyn, Ricardo van der Velde en Stefan van Dijk.

RIDE Magazine