Wielertenues 2021: Lichte outfits voor BORA-hansgrohe

vrijdag 18 december 2020 om 14:21
Wielertenues 2021: Lichte outfits voor BORA-hansgrohe

foto: BORA-hansgrohe

BORA-hansgrohe heeft het nieuwe tenue onthuld voor 2021. Het ontwerp komt erg overeen met de shirts die de ploeg afgelopen jaar in de Tour de France droeg.

BORA-hansgrohe hield afgelopen seizoen vast aan het bekende recept: zwart tot op de borst met een groen streeppatroon daaronder. In de Tour de France koos de ploeg voor een lichter ontwerp, net als in 2019 overigens. Dat shirt blijkt in de smaak te vallen, want nu gaat het team het hele jaar in de lichtgrijze kleurstelling met groene verfstrepen rijden. Volgens het team moet het tenue altijd ‘zijn waarden weerspiegelen en zowel de historie als het karakter respecteren’.

“Als WorldTeam ligt onze eerste prioriteit altijd bij presteren. De afgelopen jaren hebben we met Sportful nauw samengewerkt om extreem snel materiaal te ontwikkelen. Maar tegelijk willen we onze fans en renners ook opvallende ontwerpen voorschotelen. Daarom hebben we voor lichtgrijs gekozen als hoofdkleur. Sportful is ervan overtuigd dat zachte grijstinten steeds meer een trend worden, dus daar gaan we graag ik mee”, aldus ploegmanager Ralph Denk.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Jotto-Lumbo 18 december 2020 om 14:45

Leuk gedaan en mooi shirtje hoor! Ik hoop wel dat al die lichte shirtje genoeg onderscheidend zijn in het peloton voor de tv kijker.

AG2R Citroen
Bora Hansgrohe
Groupama FDJ
Trek Segafredo

4/6 van de reeds bekende shirtjes zijn wit met een kleurtje.

plattenband 18 december 2020 om 18:32

Gelukkig zijn er ook teams die zweren bij de donkere kleur die hen grote bekendheid gaf. Dan nog een zwarte tuinbroek erbij en opvallen gaan ze :-)

En ja, de designs vallen dit jaar goed mee. Zelfs AG2R begint me te bevallen. Alleen Trek… saaaaiii

Niek Engelhart 18 december 2020 om 18:54

Fijn voor Wilco dat ze niet te zwaar zijn. Je zal al die extra kilo’s maar mee naar boven moeten trappen.

SteelHorseCowboy 18 december 2020 om 20:08

Ik vind die vegen niks. Het shirt waarmee ze afgelopen seizoen begonnen vond ik prachtig. Niks mis met een mooi patroon.

SteelHorseCowboy 18 december 2020 om 20:10

"steeds meer een trend worden".

Dat is vierdubbelop.

meer.
een trend.
word.
steeds.

Je kunt ook zeggen: het is een trend.

Daarmee is alles gezegd.

Headlines

Materiaalzone

Populair