Vuelta 2022: Euskaltel-Euskadi met vrijbuitersploeg aan de start

maandag 15 augustus 2022 om 11:11
Vuelta 2022: Euskaltel-Euskadi met vrijbuitersploeg aan de start

foto: Cor Vos

Euskaltel-Euskadi heeft de acht namen bekendgemaakt die van start gaan in de Vuelta a España, die vrijdag in Utrecht begint. De Baskische ploeg wil zich laten zien in de ontsnappingen.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

Het doel van de ploeg is om actief deel te nemen en aanwezig te zijn in de wedstrijd, en om in zoveel mogelijk ontsnappingen te zitten. “Natuurlijk zullen we in de thuisritten proberen de best mogelijke renners in de ontsnappingen te krijgen, zodat we, indien mogelijk, voor een ritzege kunnen strijden”, vertelt ploegleider Jorge Azanza.

“Het wordt een speciale Vuelta a España die in Nederland van start gaat en dan hier in Spaans Baskenland wordt hervat voor onze fans, op onze wegen en voor ons publiek. Daarom is het belangrijk om het goed te doen en niet de identiteit van de ploeg te verliezen”, aldus Azanza, die kan rekenen op onder anderen Luis Ángel Maté en Mikel Bizkarra.

voor

Dit artikel delen:

5 Reacties

Groetjesaandevoetjes 15 augustus 2022 om 11:20

Ineos maakt ook zojuist de ploeg bekend

0
hjjanssen1973 15 augustus 2022 om 11:27

Waar was de tijd van Fabio Parra bij Euskatel…

0
Scorel 15 augustus 2022 om 12:28

Wat te denken van IbanMayo en Haimar Zubeldia.

0
jappe666 16 augustus 2022 om 13:48

En Igor Anton, Samuel Sanchez, de Etxebarria’s, Nieve, de Izagirre’s, Laiseka, … gegarandeerd collectief oranje vuurwerk in de Pyreneeën. Ze reden elkaar nog net niet omver om als eerste te kunnen demarreren.

0
Txirrindularitza 15 augustus 2022 om 12:10

Bizkarra en Gotzon rijden een prima jaar, goede renners voor een gokje in je poultje. (strijdlustprijsje nagenoeg verzekerd)

0

Headlines

Populair

Materiaalzone