Vuelta 2021: Kiel Reijnen (Trek-Segafredo) eerste uitvaller Trek-Segafredo

zondag 29 augustus 2021 om 14:27
Vuelta 2021: Kiel Reijnen (Trek-Segafredo) eerste uitvaller Trek-Segafredo

foto: Cor Vos

Kiel Reijnen is de eerste uitvaller van Trek-Segafredo in de Vuelta a España. De Amerikaanse formatie had het eerder nog over de Fransman Kenny Elissonde, maar dit bleek een vergissing. Reijnen is de 22ste uitvaller in de Ronde van Spanje.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar!
Gravel, kasseien, modder, zand, met tassen, zonder tassen: dat zijn de thema's van de nieuwe RIDE die eind september verschijnt. Bestel nu ons najaarsnummer online en krijg hem binnen enkele dagen thuisbezorgd. Bestel hem hier

De 35-jarige Amerikaan Reijnen was na veertien etappes de rode lantaarn in het klassement. Zijn achterstand op leider Odd Christian Eiking bedroeg al bijna drie uur. Reijnen probeerde in de Vuelta zo goed mogelijk klassementskopman Giulio Ciccone te ondersteunen. De Italiaan staat momenteel twaalfde in de stand, op 6m16s van rodetruidrager Eiking.

Reijnen is bezig aan zijn zesde seizoen voor Trek-Segafredo, maar beschikt wel over een aflopend contract. De Amerikaan was in het verleden een snelle man die behoorlijk wat succes had in eigen land. Zo won hij onder meer twee etappes in de USA Pro Cycling Challenge en twee ritten in de Tour of Utah.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone