Vingegaard verlengt contract bij Jumbo-Visma
Jonas Vingengaard - foto: Cor Vos
zondag 3 mei 2020 om 11:10

Vingegaard verlengt contract bij Jumbo-Visma

Jonas Vingegaard heeft zijn contract bij Team Jumbo-Visma verlengd. De 23-jarige Deen blijft twee jaar langer aan de geel-zwarte formatie verbonden.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 
Vingegaard had nog een contract tot eind dit seizoen, maar staat nu tot eind 2022 onder contract. “Ik ben blij en gelukkig dat ik mijn contract bij Team Jumbo-Visma kan verlengen”, vertelt hij op de site van zijn ploeg. “Mijn verblijf bij het team bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik heb me bovendien al goed kunnen ontwikkelen en hoop de komende tijd hogere doelen met het team te kunnen behalen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze ploeg. Er is op dit moment geen team te noemen dat beter bij me past.”

Vingegaard is bezig aan zijn tweede jaar voor de ploeg. Vorig jaar won hij een rit in de Ronde van Polen.

 
4 Reacties
Sorteer op:
3 mei 2020
Mooi nieuws! Een erg goede coureur, gaat TJV nog veel plezier aan beleven!
3 mei 2020
Dat is zeker goed nieuws. Die Jonas doet ´t goed bij TJV.
Voordeel ook dat deze ploeg tijdens deze crisis heel betrouwbaar is. Waardoor renners graag voor deze ploeg blijven fietsen en andere renners graag voor willen fietsen. Een Greg van aevemaat heeft een goed contract bij CCC maar dat blijkt nu ook weinig waard te zijn
4 mei 2020
Vingegaard heeft in zijn eerste jaar bij Jumbo-Visma indruk gemaakt als puncheur. Als hij de komende jaren de inhoud kan ontwikkelen die een klassiekerrijder nodig heeft zal Jumbo-Visma misschien hun toekomstige kopman voor de heuvelklassiekers in huis hebben.

Reacties zijn gesloten.