Vingegaard verlengt contract bij Jumbo-Visma

zondag 3 mei 2020 om 11:10
Vingegaard verlengt contract bij Jumbo-Visma

Jonas Vingengaard - foto: Cor Vos

Jonas Vingegaard heeft zijn contract bij Team Jumbo-Visma verlengd. De 23-jarige Deen blijft twee jaar langer aan de geel-zwarte formatie verbonden.

Vingegaard had nog een contract tot eind dit seizoen, maar staat nu tot eind 2022 onder contract. “Ik ben blij en gelukkig dat ik mijn contract bij Team Jumbo-Visma kan verlengen”, vertelt hij op de site van zijn ploeg. “Mijn verblijf bij het team bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik heb me bovendien al goed kunnen ontwikkelen en hoop de komende tijd hogere doelen met het team te kunnen behalen. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze ploeg. Er is op dit moment geen team te noemen dat beter bij me past.”

Vingegaard is bezig aan zijn tweede jaar voor de ploeg. Vorig jaar won hij een rit in de Ronde van Polen.

Dit artikel delen:

4 Reacties

TijmenCamps 3 mei 2020 om 11:14

Mooi nieuws! Een erg goede coureur, gaat TJV nog veel plezier aan beleven!

kelderfan 3 mei 2020 om 12:12

Dat is zeker goed nieuws. Die Jonas doet ´t goed bij TJV.

De Bezemwagen! 3 mei 2020 om 12:40

Voordeel ook dat deze ploeg tijdens deze crisis heel betrouwbaar is. Waardoor renners graag voor deze ploeg blijven fietsen en andere renners graag voor willen fietsen. Een Greg van aevemaat heeft een goed contract bij CCC maar dat blijkt nu ook weinig waard te zijn

ghostwriter 4 mei 2020 om 10:00

Vingegaard heeft in zijn eerste jaar bij Jumbo-Visma indruk gemaakt als puncheur. Als hij de komende jaren de inhoud kan ontwikkelen die een klassiekerrijder nodig heeft zal Jumbo-Visma misschien hun toekomstige kopman voor de heuvelklassiekers in huis hebben.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair