Jonas Vingegaard over vermeende rugklachten: “Mijn rug is helemaal prima”

woensdag 13 juli 2022 om 13:11
Jonas Vingegaard over vermeende rugklachten: “Mijn rug is helemaal prima”

Tadej Pogacar is nog altijd de grote favoriet om de Tour de France te winnen, maar met Jonas Vingegaard heeft hij wel een serieuze uitdager, zo lijkt het. Volgens de Franse krant Le Parisien kampt de Deen van Jumbo-Visma echter rugklachten. Voorafgaande aan de elfde rit naar de Col du Granon, ontkrachtte Vingegaard dit gerucht.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

“Nee, hoor, ik heb geen rugproblemen. Ik heb geen problemen, ik weet niet waar dat bericht vandaan zou komen. Mijn rug is helemaal prima”, zei de klimmer in gesprek met de NOS. Momenteel staat Vingegaard op de derde plaats in het klassement. Hij heeft een achterstand van 39 seconden op Pogacar.

“Ik verwacht een beestachtige etappe, door de hitte én het zware parcours. Het is veel klimmen”, zei Vingegaard over de Alpenrit die op hem wachtte. Naast de Col du Granon, moeten de renners ook de Col du Galibier – via de Col du Télégraphe – bedwingen. “Ik hoop dat ik goede benen heb.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

Boasson en Hagen 13 juli 2022 om 13:53

Eerst maar eens de officiële bevestiging van Tiesj Benoot afwachten.

0
Baukema Tomoulin 13 juli 2022 om 13:55

Wel knap van Tiesj om zowel renner als Perschef te zijn. Dat zijn grote loonbesparingen, laat staan de voordelen die dit qua corona bubbel met zich meebrengen.

0
Groetjesaandevoetjes 13 juli 2022 om 14:04

Le Parisien heeft Roglic en Vingegaard door elkaar gehaald zegt Vingegaard, aangezien Roglic nog wel wat rugklachten heeft (toont in dat geval dan ook de non journalistiek aan van die krant betreft wielrennen).

0
Bzuidema 13 juli 2022 om 14:29

Je gaat ook nooit zeggen dat het wel zo is. Volgens van aert is roglic nu ook klachtenvrij.

0
seg 13 juli 2022 om 17:01

Klopt. :-)

0

Headlines

Populair

Materiaalzone