Kijk WielerFlits Live #16 met Jeroen Vanbelleghem & Tom Stamsnijder terug

woensdag 11 mei 2016 om 20:30
Kijk WielerFlits Live #16 met Jeroen Vanbelleghem & Tom Stamsnijder terug

WielerFlits Live #16

Na de vreugde van de succesvolle start van de Giro d’Italia in Gelderland heerste nu verdriet door het overlijden van Gijs Verdick. In WielerFlits Live wisselden vanavond beide emoties elkaar af.

Onze studiogast was Eurosport-commentator Jeroen Vanbelleghem. Hij is dagelijks als commentator te horen tijdens de liveverslagen van de drieweekse door Italië. Met hem blikten we uitgebreid terug én vooruit op het roze spektakel.

De stelling van de week had betrekking op roze truidrager Marcel Kittel. De Duitse sprinter heeft aangegeven de Giro voortijdig te zullen verlaten. [poll id=”238″]

Verder spraken we live vanuit Italië met Tom Stamsnijder via Skype. Dit en nog veel meer, vanavond vanaf 20 uur live op YouTube.

Wil je niets missen? Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

32 Reacties

wakkie 10 mei 2016 om 22:57

Nog nooit opgezocht dan? :D
Ik vind hem net als Been tamelijk sneu en vaak de bal mis slaand. Om nog maar over taalfouten en vreemde zinsconstructies te zwijgen. Dan Kroon er bij maakt het nog erger :D

Bart Höcker 10 mei 2016 om 23:43

Goede uitzending. Jeroen is een deskundige gast, dat blijkt alleen al uit het winnen van de quiz. Het format voor het programma staat goed, maar zonde dat de stelling tussenstand dan niet in beeld kwam in het midden van de uitzending.
Ik merk overigens wel dat die Jeroen stemtraining krijgt, want voorheen was hij redelijk moeilijk te verstaan maar aangezien je hem nu ook ziet scheelt dat al in zijn verstaanbaarheid.

Giokoersliefhebber 11 mei 2016 om 11:22

Dat is dezelfde kerel die zei tijdens Parijs-Roubaix op Eurosport als Cavendish in een groepje zit Parijs-Roubaix kan winnen. Waardeloze wielercommentator en zegt weinig nuttige dingen over de koers. Ik lag plat van het lachen en hij zegt het op veel te enthousiaste en zagerige manier.Dan vind ik José Been en Bobbie Traksel veel beter dan hij. Voor die twee zou ik nog eens kijken voor de koers naar Eurosport anders nooit. Michel Wuyts, José De Cauwer, Ruben Van Gucht, Karl Vannieuwkerke en onze cynische Christophe Vandegoor doen het 10 keer beter op Sporza. Bij bij commentatoren leer je nog iets intressants bij naast de koers.

Giokoersliefhebber 11 mei 2016 om 11:43

En ik vergeet nog Renaat Schotte.

Striga 11 mei 2016 om 21:45

Hey Gio, ik vind is zonder dt.

Romāns Vainšteins 11 mei 2016 om 22:02

Ik vind het een aardige kerel en duidelijk een grote liefhebber maar als commentator niet best, teveel niche / op de sport gericht en te weinig ceremoniemeester. Daarnaast heb ik altijd het gevoel alsof hij ondertussen op een 2e scherm HP aan het gluren is, weet ik veel waarom maar het leidt enorm af.

@ Striga, nee, enkel zonder -t

Daan° 11 mei 2016 om 22:52

Haha inderdaad, commentator lijkt me een hele mooie baan. En een betere wielerkennis enzovoort krijg je niet aangeleerd op een andere website in Nederland dan Wielerflits. Vooral als ik in volgtopics vroeger met chauvinistische wanhoopskreten kwam van: ‘Volgens mij is Gesink gelost’ enzovoorts ;).

Headlines

Materiaalzone

Populair