Van Vliet stopt als hoofdsponsor
woensdag 24 februari 2010 om 16:27

Van Vliet stopt als hoofdsponsor

Van Vliet Contrans zal na dit seizoen niet langer hoofsponsor zijn van het Nederlandse Continentale team Van Vliet-EBH Elshof. Volgens Het Hele Westland is die beslissing een gevolg van de huidige moeilijke economische klimaat. Wel zal het bedrijf de volgende jaren mogelijk co-sponsor zijn van de ploeg.

“De huidige recessie laat geen branche ongemoeid, zo ook afvalrecycling niet”, stelt Marc van Buijtene, algemeen directeur van Van Vliet Contrans. “Om tegenwicht te geven aan de terugloop in omzet hebben we een breed besparingsprogramma in werking gezet, waardoor besloten is het huidige contract als hoofdsponsor niet verder door te zetten.”

“Maar wij dragen de wielersport al heel lang een warm hart toe en dat blijft zo. Mogelijk blijven we als subsponsor bij de wielerploeg betrokken. Op regionaal gebied wordt door Van Vliet ook het nodige gedaan aan wielersponsoring, wat heel goed aansluit op onze regionale activiteiten”, besluit Van Buijtene.

Hiermee verdwijnen in twee jaar mogelijk twee van de vier Nederlandse continentale ploegen. Na het afhaken van KrolstonE vorig jaar, zijn in 2011 voorlopig alleen Cycling Team Jo Piels en het Rabobank Continental Team nog over.

RIDE Magazine