Van Vleuten een jaar langer bij Orica-AIS

Van Vleuten een jaar langer bij Orica-AIS

foto: Sirotti

vrijdag 7 oktober 2016 om 13:16

Annemiek van Vleuten heeft haar contract bij Orica-AIS met één jaar verlengd. De 33-jarige renster uit het Utrechtse Vleuten is blij dat ze een jaar extra bij de Australische formatie van Gene Bates kan blijven. “Mijn eerste seizoen was een geweldige ervaring”, zegt ze in het persbericht.

Superlatieven
“Het professionalisme en de sfeer in de ploeg past bij mijn drive en motivatie en de manier waarop ik mijn doelen wil bereiken”, voegt Van Vleuten daaraan toe. “Het beste voorbeeld is het NK Tijdrijden. Daar haalde ik een gemiddelde snelheid van 48,2 kilometer per uur. Ik had nooit gedacht dat ik zo snel zou kunnen rijden.” Teammanager Bates is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Ze boekte dit jaar erg goede resultaten en we zijn erg nieuwsgierig naar wat ze in 2017 kan doen. Annemiek brengt geweldig veel energie, consistentie, leiderschap en professionalisme in ons team. We kunnen dan ook niet nóg blijer zijn dan dat ze komend seizoen opnieuw de kleuren van Orica-AIS verdedigt.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

kaalpani 7 oktober 2016 om 16:25

Annemiek woont al jaren niet meer In Vleuten, maar lekker op de Utrechtse Heuvelrug. Dus “uit het Utrechtse Vleuten” klopt al lang niet meer. Gebruik dan een tekst als “oorsponkelijk uit het Utrechtse Vleuten” . En ik kan het weten, ik woon namelijk in Vleuten!

Nick Doup 7 oktober 2016 om 16:27

@kaalpani
Maar ze is wel geboren in het Utrechtse Vleuten ;)

Wheely 7 oktober 2016 om 16:55

Annemiek is sowieso van Vleuten. :p

RubenAV 7 oktober 2016 om 17:18

@Kaalpani, voor zover ik weet ligt Wageningen, waar ze woont, gewoon in Gelderland en zeker niet in de Utrechtse Heuvelrug. En ik kan het weten, want ik kom uit Wageningen ;-).

Anyway, mooi nieuws! Ik weet dat ze erg was gecharmeerd van de professionaliteit van het team, in tegenstelling tot Bigla waar ze maanden moest wachten op een tijdritfiets.

Hoebele 7 oktober 2016 om 19:08

Goed nieuws! Tenminste één topper die niét naar Boels verkast.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair