Van Aert, Pogacar en Van der Poel dollen om badkamerpremie: “Allemaal eenderde badkamer”

vrijdag 24 maart 2023 om 18:13
Van Aert, Pogacar en Van der Poel dollen om badkamerpremie: “Allemaal eenderde badkamer”

foto: Cor Vos

Wout van Aert plaatste in de E3 Saxo Classic een versnelling op de Tiegemberg om 3000 euro aan badkamerartikelen te winnen, terwijl Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar van niets wisten. Achteraf kunnen Pogacar en Van der Poel erom lachen: “We krijgen allemaal eenderde badkamer van Wout, toch?”

Lees ook:
Deze verhalen lees je in de nieuwe Tour-editie van RIDE Magazine

“We hadden even een dolletje op de Tiegem omdat Wout de premie pakte”, legt Van der Poel uit. “Tadej en ik wisten dat niet, dus confronteerden we Wout daarmee. Hij zei dat-ie de premie onder ons drie ging verdelen.”

Van Aert werd even later gevraagd naar het voorval. Al lachend gaf hij aan: “Ik zag dat Mathieu en Tadej niks doorhadden, dus besloot ik hen niet in te lichten. Zo’n prijs is altijd leuk meegenomen.”

Of Van Aert van plan is de badkamerartikelen te delen met zijn concurrenten, is niet bekend. Moet gezegd: Van der Poel won onderweg zelf een jaar onbeperkt tanken met Caps.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Kartouche 24 maart 2023 om 18:37

Zo, de badkamerspullen binnen voor de nog ongeborene. Wout mag nu weer thuis komen.

1
Mooie Sjors 25 maart 2023 om 11:50

Vreemd wel, op Sporza zeiden ze dat die prijs naar de eerste Belg ging die bovenkwam op de Tiegemberg, dus die was dan toch sowieso voor Van Aert?

0
Degengreip 25 maart 2023 om 13:05

De prijs gaat naar de eerste renner uit de Benelux. Dus mvdp maakte ook nog kans maar Pogacar niet

0
hongerklopje 24 maart 2023 om 18:44

Toch mooi dat je in volle inspanning als 3 profs met een netto jaarsalaris van zo’n 12 miljoen (?) moeilijk doet over een ‘gestolen’ badkamer premie en er graag 1000,- van meesnoept.

-6
Thijs E 24 maart 2023 om 19:23

Jouw definitie van moeilijk doen rammelt een beetje

6

Headlines

Populair

Materiaalzone