‘Trek-Segafredo wil contract Moschetti verlengen’

vrijdag 12 juni 2020 om 11:44
‘Trek-Segafredo wil contract Moschetti verlengen’

foto: Cor Vos (archief)

Matteo Moschetti staat op het punt om zijn aflopende contract bij Trek-Segafredo te verlengen. Voor de Italiaanse sprinter ligt een contract tot en met 2022 klaar, meldt La Gazzetta dello Sport.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

De onderhandelingen tussen het kamp-Moschetti en Trek-Segafredo zijn nog bezig, schrijft de Italiaanse krant. Ondertussen is de 23-jarige spurter hersteld van de zware val van begin dit jaar in Frankrijk. Tijdens de Ster van Bessèges brak hij zijn heupkom. Daardoor leek hij een groot deel van het seizoen te moeten missen, maar voor Moschetti kwam de coronacrisis wat dat betreft op een goed moment.

Moschetti debuteerde in 2019 voor Trek-Segafredo. Ondanks dat hij in zijn eerste profjaar geen zege boekte, liet hij wel van zich gelden. Begin dit seizoen wist hij in de Challenge Mallorca twee massasprints te winnen, maar die lijn kon hij door de blessure niet doortrekken.

Dit artikel delen:

6 Reacties

Samlambeej 12 juni 2020 om 12:05

zou ik ook doen

0
NLfiets 12 juni 2020 om 13:03

Ik twijfel

0
Maillot à Pois 12 juni 2020 om 13:42

Hij had een supersterke seizoensstart.
Trek zou wel gek zijn zo’n toptalent géén verlenging aan te bieden.

0
LB108 12 juni 2020 om 14:15

Ik wil ook veel..

0
Leonard Stiksma 12 juni 2020 om 20:11

Begon sterk dit jaar, maar heb sindsdien weinig meer van hem vernomen.

Beetje type-Barry Markus

0
FDJ 13 juni 2020 om 01:02

Begon sterk inderdaad. Totdat hij een zware blessure opliep en half Europa in een totale lockdown kwam.

Moschetti is absoluut een sprinttalent en zijn sprints tegen Ackermann waren ronduit indrukwekkend. Vorig jaar ook al een aantal knappe staaltjes laten zien. Ook toen wat pech. Als Moschetti fit blijft absoluut goed voor meerdere overwinningen.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone