Trek-Segafredo met Gianluca Brambilla en Quinn Simmons in Tour de Wallonie

dinsdag 20 juli 2021 om 09:15
Trek-Segafredo met Gianluca Brambilla en Quinn Simmons in Tour de Wallonie

foto: Cor Vos

Gianluca Brambilla en Quinn Simmons zijn de in het oog springende namen in de ploeg van Trek-Segafredo voor de Tour de Wallonie.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Brambilla won aan het begin van het seizoen de Tour des Alpes Maritimes et du Var. Later werd hij zesde in de GP Industria e Artigianato en vanuit de ontsnapping vierde in de twaalfde Giro-etappe die door Andrea Vendrame werd gewonnen. Vorige maand greep hij in de laatste etappe van La Route d’Occitanie net naast de dagzege. Brambilla heeft vooral kansen op de derde dag, als het peloton door de Ardennen naar Érezée koerst.

Ook Simmons moet de heuvels van Wallonië normaal gezien goed kunnen verteren. Het is alleen gissen naar de vorm van de nog altijd pas 20-jarige Amerikaan. Op het nationaal kampioenschap bleef hij steken op de twintigste plaats en moest hij toegeven dat hij niet goed genoeg was. Net als Brambilla en Simmons maken ook Jakob Egholm, Juan Pedro López, Antonio Nibali en Kiel Reijnen hun debuut in deze ronde. Alex Kirsch gaat op voor zijn derde deelname.

De Tour de Wallonie begint vandaag en duurt tot en met zaterdag.

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor de Tour de Wallonie 2021
flag-it Gianluca Brambilla
flag-dk Jakob Egholm
flag-lu Alex Kirsch
flag-es Juan Pedro López
flag-it Antonio Nibali
flag-us Kiel Reijnen
flag-us Quinn Simmons


Dit artikel delen:

1 Reactie

Martino87 20 juli 2021 om 10:44

Waarom rijdt die Simmons zo weinig wedstrijden?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone