Tour de Tietema begint met een wielerploeg

donderdag 11 maart 2021 om 13:56
Wielerflits Kort

De mannen van Tour de Tietema steken hun ambities niet onder stoelen of banken. Voormalig BMC-talent Bas Tietema heeft namelijk samen met Josse Wester en Devin van der Wiel een eigen wielerploeg opgericht, het Tour de Tietema Cycling Team.

De razendsnelle opkomst van Tour de Tietema
Tour de Tietema vergaarde in korte tijd bekendheid met de originele manier waarop ze verslag doen van de wielersport. We spreken de mannen voor een artikel in RIDE. Lees het hele verhaal op Ridemagazine.nl

Het doel van de mannen is om profwielrenner te worden, met als eerste tussenstap het rijden van een wedstrijd op amateurniveau. De avonturen van Tietema, Wester en Van der Wiel (de laatste twee hebben pas een jaar ervaring op een racefiets) zijn de komende weken te volgen via hun YouTube-account. De eerste aflevering is deze week online verschenen.

In de eerste editie van ons magazine Ride doen de makers van Tour de Tietema uitgebreid hun verhaal over de plannen voor 2021. We gingen met ze op reportage. Ride verschijnt op 18 maart en is hier te bestellen.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Kleikluut 11 maart 2021 om 14:22

Toch wel een zwak gekregen voor Tour de Tietema. Vooral voor Devin die na slechts 2 maanden fietsen de Ronde van Vlaanderen heeft gefietst!

0
Fieldbird 11 maart 2021 om 15:42

Mooi om die gasten te volgen, ik denk dat dit soort online content zorgt voor veel jongeren op de fiets!

0
platteprijs 11 maart 2021 om 16:49

Een conti-ploeg?

0
Cadellie 11 maart 2021 om 18:23

Sorry hoor heb respect voor ze maar wees eerlijk dit gaan toch niet lukken?

0
reusjen 11 maart 2021 om 18:47

Devin sowieso niet, Bas heeft het uiteraard in zich al is hij natuurlijk ouder geworden en Josse liet best indrukwekkende waarden zien geloof ik dus daar is een kansje.

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone