Tour 2019: Kijk hier de etappezege van Wout van Aert terug

maandag 15 juli 2019 om 20:18

De overgangsrit naar Albi leek een relatief rustige sprintersrit te worden, totdat het peloton in de slotfase in waaiers werd getrokken. De eerste groep mocht sprinten voor de ritzege. Debutant Wout van Aert zorgde vervolgens voor een daverende verrassing. Herbeleef de rit met deze samenvatting.

Dit artikel delen:

4 Reacties

vanSpringel 15 juli 2019 om 20:29

Prachtige sprint. Viviani zat zelfs in ’t wiel van Wout v Aert. Maar voor Elia duurde het te lang om zelf met zijn neus in de wind te blijven rijden. Hij had even baat bij de abri in ’t wiel van Wout, maar kwam van de koude kermis thuis toen ie zelf aan de bak moest.
Houd normaal niet van sprintaankomsten, maar deze was er 1 die een mooie plaats in de erekast verdient. Met veel kanshebbers voor de overwinning op 1 rij. Tot op het laatste moment spannend. Niks vervelende treintjes, ieder voor zich met fantastische winnaar. Elke renner die hier gewonnen zou hebben had het verdiend. Het lijkt wel of de renners deze TdF zelf de regie voor de mooie etappes in handen hebben.
Morgen zelf ook even tot rust komen.

Mad 15 juli 2019 om 21:58

Wout is ook een beetje van ons hè?

Jean Dumas 16 juli 2019 om 08:26

Die gezichten van Viviani, Matthews en Naesen.

denise 16 juli 2019 om 16:05

In België is precies iedereen supporter voor Van Aert. Ik denk dat hij kandidaat is voor de Kristallen Fiets (beste wielrenner in België). Gisteren de beste rit tot nu toe gezien. Ik hou van waaier ritten.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair