zaterdag 24 februari 2018 om 19:17

Timo Roosen: “Het was een baaldag waarin het net niet lukt”

Timo Roosen kijkt met gemengde gevoelens terug op Omloop Het Nieuwsblad. De renner van LottoNL-Jumbo kende naar eigen zeggen een baaldag. “Op de Muur worden we perfect afgezet door Tom (Leezer, red.) en dan is gewoon bijten, vechten en eraan blijven hangen om dan hopelijk een mooie sprint te kunnen rijden.”

“Je zit heel de tijd te balen dat je er telkens net niet bij zit. Dat is heel erg zonde. Op zich had ik wel een goede sprint, maar ook daar zat ik net te ver. Dat is wel heel erg klote.” Roosen finishte uiteindelijk als beste Nederlanders op de zestiende plaats, twaalf seconden na winnaar Michael Valgren.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
10 Reacties
Sorteer op:
24 februari 2018 19:25
Nog een hoop werk te verrichten voor Timo.
Groeien in het werk en erin blijven geloven Timo!
24 februari 2018 19:30
Hmmm, dit was iets meer dan 'net' niet.

In de breedte zijn de Jumbo's in orde, maar vandaag waren er een flink aantal anderen flink beter. Morgen nieuwe kans, maar dan in het gareel.
24 februari 2018 19:34
Als je kijkt naar de uitslag, 16e dus, zit Roosen gewoon goed op zijn plek in dit deelnemersveld! LottoNL is zonder Boom gewoon een vrijbuitenploeg in de Vlaamse klassiekers. In wedstrijden als Gent-Wevelgem, Scheldeprijs en Kuurne- BK, is het hopen dat het uitdraaid op een sprint om Groenewegen in stelling te brengen.
24 februari 2018 19:48
Het viel mij alles mee eigenlijk, Hij moet hier nog in groeien en doet het niet slecht. Dat hij baalt is alleen maar goed.

Tuurlijk was het 't niet, maar uiteindelijk doen die twee jonkies van TLJ het toch niet slecht hoor. Mentaal nog wat groeien en beter heuveltjes gaan verteren en dan moet hij een eind kunnen komen.
24 februari 2018 20:51
Redelijk voorspelbaar dat als je er telkens net niet bijzit het ook net niet kan lukken. Goede sprint maar net weer te ver, voor de rest netjes gereden.
24 februari 2018 22:36
Ik vond hem iets minder dan ik had verwacht. Hij kon nu nergens mee met de betere, ook niet in de voorfinale of ergens in (potentiël) tweede instantie door met een groepje weer de mogelijkheid te hebben om aan te sluiten. Ondanks goed werk van Lindeman en Leezer, kwam hij er op De Muur bijvoorbeeld totaal niet aan te pas. Ik vond Jansen daarentegen wel overtuigen, door mee te gaan met die aanval van Wellens en later door er op De Muur niet volledig door te zakken. Hij kan wel van net niet spreken, Roosen heeft toch nog wat stappen te zetten voor hij hier een subtopper genoemd kan worden.
25 februari 2018 08:44
Vlek +1
25 februari 2018 09:08
Bij TLJ vervangen ze dit nieuwe seizoen het begrip "tevreden" door " net niet" en "gemengde gevoelens".....
25 februari 2018 11:33
Anders ga je gewoon eens weg trol
25 februari 2018 13:03
@sooike
Toch was het al vaak net wel dit seizoen, maar jij zult de laatste zijn die dat toe zal geven.
#donefeeding

Reacties zijn gesloten.