Thymen Arensman keert sneller terug in koers dan verwacht
foto: Cor Vos
donderdag 28 september 2023 om 15:59

Thymen Arensman keert sneller terug in koers dan verwacht

Update Thymen Arensman komt dit seizoen nog in actie. De Nederlander van INEOS Grenadiers herstelt veel sneller dan verwacht van een zware valpartij in de Vuelta a España en is inmiddels weer aan het trainen in Andorra.

De gloednieuwe winter-editie van RIDE Magazine is vanaf nu verkrijgbaar! Mathieu van der Poel staat op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Arensman is door INEOS Grenadiers aangekondigd voor de Giro dell’Emilia, die aankomende zaterdag plaatsvindt. Vermoedelijk volgen daarna nog een aantal Italiaanse najaarskoersen.

In een reactie vertelt Arensman kort: “Als het team mij opstelt, dan ga ik inderdaad ook weer koersen om het seizoen toch nog positief af te sluiten. Het is nog een beetje aankijken in de trainingen en dan beslist het team.”

De 23-jarige Nederlander brak bij de valpartij iets meer dan drie weken geleden zijn sleutelbeen en had letsel aan zijn gezicht, maar kon een week later alweer het trainen oppakken. Alleen aan zijn tanden heeft hij soms nog last, laat hij weten.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
25 september 2023 20:22
Top!
28 september 2023 16:01
Was Arensman niet die renner die niet naar TJV wou omdat hij geen zin had om zijn dagen te slijten in het treintje van Roglic?
    28 september 2023 18:03
    Uh, nee. Hij kon kiezen tussen diverse ploegen en koos voor Ineos om er zo ver mogelijk onder de radar door te groeien. Met Geraint, Carlos, Primoz, Remco, Ilan en Casper erbij gaat dat wel lukken.
    28 september 2023 23:21
    Kan die volgend jaar knechten voor Remco

Reacties zijn gesloten.