Teleurstelling bij Rabobank na lekke band Renshaw

zondag 15 januari 2012 om 13:57

Mark Renshaw

foto: © Rudie Ottens

Rabobank kon zondag tijdens de Down Under Classic niet meespelen om de dagzege. Door een lekke band van kopman Mark Renshaw in de laatste twee kilometer liep de eerste officiële wedstrijd van het seizoen uit op een teleurstelling. “Er was geen beginnen meer aan,” vertelde ploegleider Frans Maassen tegen Rabosport.


“Die lekke band was te kort voor de finish. Er was geen beginnen meer aan. We hebben nog geprobeerd alles op Graeme Brown te zetten, maar de samenhang was weg. Het lukte niet meer na die lekke band,” aldus Maassen.

De tegenslag is voor kopman Renshaw een teleurstelling. “Mark had echt zijn zinnen op vandaag gezet. Zijn eerste echte koers met de ploeg. Maar het team functioneerde goed. Misschien wel iets te goed. Wilco Kelderman en Luis Leon Sanchez trokken er keihard aan, ik denk zelfs wel iets te hard en iets te vroeg, maar de bezieling was in elk geval groot.”

De Down Under Classic is een opwarmkoers voor de Tour Down Under, de eerste World Tour-wedstrijd van het nieuwe wielerjaar. Rabobank vervolgt hier dinsdag zijn seizoen.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.