Sunweb bindt Martijn Tusveld en Michael Storer langer aan zich
Martijn Tusveld - foto: Cor Vos
maandag 2 september 2019 om 12:17

Sunweb bindt Martijn Tusveld en Michael Storer langer aan zich

Sunweb heeft de contracten van Martijn Tusveld en Michael Storer verlengd. Daardoor rijden de Nederlander en de Australiër nog tot zeker 2021 bij de Duitse ploeg. Beide renners zijn aan hun tweede jaar bezig bij het team van manager Iwan Spekenbrink.

Tusveld kwam in maart nog zwaar ten val tijdens Parijs-Nice. In de openingsetappe rond Saint-Germain-en-Laye kwam de Nederlander, terwijl het peloton op de kant werd getrokken, in een greppel terecht langs de weg en moest opgeven. Daardoor moest hij de Giro d’Italia missen. In het Critérium du Dauphiné kon hij terugkeren en momenteel is hij actief in de Vuelta a España.

“Na mijn ongeluk in maart wist ik dat ik voor langere tijd aan de kant zou staan”, zei Tusveld in een perscommuniqué. “Ik ben erg blij met het vertrouwen van de ploeg. Ze kwamen meteen naar me toe om te vertellen dat ik een nieuw contract bij ze kon tekenen. Ik voel me thuis en op de juiste plek met het team. Hopelijk kan ik ook in de komende jaren belangrijk voor ze zijn.”

Michael Storer
Ook Storer is blij dat hij kon bijtekenen. “Het team heeft een plan voor mijn ontwikkeling en die aanpak ligt me wel. Ik heb vertrouwen in de plannen die we voor de toekomst hebben gemaakt. Op deze manier nauw samenwerken met de ploeg werkt goed voor mij en ik kijk ernaar uit om de komende jaren op deze manier door te gaan.”

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
2 september 2019 12:53
Tusveld heeft zich wel laten zien deze Vuelta
2 september 2019 13:19
Deze Vuelta kwam precies op tijd voor Tusveld. Hij laat zich aanvallend zien en werkt voor de ploeg. Hij staat ook heel aardig 34ste in het klassement, wat aangeeft dat hij bergop ook zeker niet slecht is.
    2 september 2019 13:54
    Dat viel me ook al op ja. Dan ga je vrij aardig de bergen over
2 september 2019 15:20
Dat Tusveld aardig kan klimmen is al langer bekend, ook in zijn junioren/beloftetijd. Dat hij in een grote ronde bij de pakweg beste 50 kan eindigen was echter nog niet eerder aangetoond, maar tot nu toe rijdt hij uitstekend.

Daarnaast kan hij in het eendagswerk nog belangrijk worden en in kleine rondjes voor eigen kans (ritwinst) gaan. Volledig terechte contractverlenging derhalve.
3 september 2019 08:36
Chris Hamilton, Jai Hindley en Michael Storer waren grote talenten bij de beloften, maar ik had er voorlopig meer van verwacht bij de beroepsrenners. Ze doen het niet onaardig, maar ik blijf wat op mijn honger zitten.

Reacties zijn gesloten.