Stuyven, Theuns en Vanmarcke kennen programma tweede deel seizoen

donderdag 6 mei 2021 om 09:52
Stuyven, Theuns en Vanmarcke kennen programma tweede deel seizoen

foto: Cor Vos

Jasper Stuyven, Edward Theuns en Sep Vanmarcke hervatten in mei hun seizoen. Dat meldt Het Nieuwsblad. De drie Belgische kasseispecialisten hebben na het voorjaar een rustperiode ingelast en bouwen nu op naar het tweede deel van het seizoen, met als orgelpunt de Tour de France.

De Trek-Segafredo-Belgen kennen hun eerste programma richting de Tour. Milaan-San Remo-winnaar Stuyven en Theuns behoren tot de voorselectie van de Amerikaanse ploeg voor de Franse ronde. Theuns herbegint op 12 mei in de Ronde van Hongarije, Stuyven plant eerst nog een hoogtestage op Tenerife in en rijdt daarna het Critérium du Dauphiné.

Vanmarcke rijdt eerst deze maand de uitgestelde Ruta del Sol, gevolgd door Dwars door het Hageland, de Elf­stedenronde, de Baloise Belgium Tour en het BK wielrennen. Daarna wacht de Tour de France voor de ervaren voorjaarscoureur van Israel Start-Up Nation.

Dit artikel delen:

3 Reacties

lo squalo dello Stretto 6 mei 2021 om 11:04

Benieuwd of Theuns in Hongarije wat kan laten zien. Is toch nooit echt doorgebroken na zijn sterk debuut bij Sport Vlaanderen.

0
Nillus 6 mei 2021 om 11:25

Nog nooi echt een grote wt koers gewonnen, maar wel meer en meer op de voorgrond te zien.
Er is zeker progressie te zien bij Theuns.

0
SoloSlim 6 mei 2021 om 14:23

Vanmarcke rijdt nog veel wedstrijden voor de tour. Vraag me af eigenlijk af wat hij daar gaat doen. Hij zou beter na het BK nog een rustperiode inlassen en dan opbouwen naar Roubaix en het WK .

0

Headlines

Populair

Materiaalzone