Stijn Appel maakt overstap naar BEAT
foto: ABLOC CT
dinsdag 12 september 2023 om 10:37

Stijn Appel maakt overstap naar BEAT

Meer nieuws over Stijn Appel vandaag: de coureur van ABLOC maakt aankomend seizoen de overstap naar BEAT Cycling. De 26-jarige Appel kwam de afgelopen vier seizoen uit voor ABLOC.

“Bij BEAT is alles netjes en strak geregeld. Ik verwacht een ploeg waarmee we een mooi programma gaan rijden en ik voor mijn eerste overwinning op de weg kan gaan”, zei Appel enkele uren voor hij de laatste rit in de Tour of Poyang Lake won. BEAT maakte de transfer vlak na zijn overwinning bekend.

Appel is de tweede ABLOC-coureur die de overstap maakt naar BEAT. Dit weekend werd de komst van Lars Loohuis al aangekondigd. Bij ABLOC vertrekt overigens ook Jelle Johannink dit seizoen. Hij gaat naar Tour de Tietema-Unibet.

 
3 Reacties
Sorteer op:
12 september 2023
Beetje rare opmerking "Bij BEAT is alles netjes en strak geregeld." Wil hij daarmee zeggen dat het bij zijn huidige ploeg niet zo is? En wat dat mooie programma betreft: ABLOC rijdt een mooi internationaal programma, BEAT rijdt voornamelijk in Nederland en België?
    13 september 2023
    Is natuurlijk gewoon een praatje. Abloc rijdt koersen over de hele wereld en beat komt niet verder dan onze zuiderburen. Alleen voor het geld gekozen natuurlijk maar niet meer dan normaal. Hij is tenslotte al bijna 27.
12 september 2023
Beetje appels met peren vergelijken dit inderdaad

Geef een reactie