Søren Kragh Andersen als kopman naar BinckBank Tour

maandag 5 augustus 2019 om 14:03
Søren Kragh Andersen als kopman naar BinckBank Tour

Søren Kragh Andersen - foto: Cor Vos

Over precies een week start de BinckBank Tour in het Belgische Beveren. De deelnemerslijst voor de meerdaagse WorldTour-ronde door België en Nederland raakt langzaamaan gevuld. Vandaag ontvouwde Team Sunweb de plannen voor de rittenkoers aan RTL Nieuws.

Søren Kragh Andersen wordt als kopman voor het klassement uitgespeeld: “We verwachten een wedstrijd waarin het om seconden gaat. De focus ligt daarom op de bonificatiesprints, de korte maar lastige Ardennenetappe, de tijdrit en de slotetappe”, zegt ploegleider Michiel Elijzen. “Søren is onze man voor het klassement, al denk ik dat ook Marc Hirschi hoge ogen kan gooien. Met zijn derde plaats in de Clásica San Sebastián heeft hij laten zien goed in vorm te zijn.”

De BinckBank Tour staat van 12 tot 18 augustus op de internationale wielerkalender.  Traditiegetrouw wordt de ronde afgesloten met een rit rond Geraardsbergen.

Selectie Team Sunweb voor BinckBank Tour
flag-dk Søren Kragh Andersen
flag-be Jan Bakelants
flag-nl Roy Curvers
flag-ch Marc Hirschi
flag-nl Joris Nieuwenhuis
flag-dk Casper Pedersen
flag-nl Martijn Tusveld

Dit artikel delen:

6 Reacties

Pubsted 5 augustus 2019 om 14:09

Ben benieuwd, hij heeft dit seizoen eigenlijk nog niks laten zien, al waren zijn tijdritten in Zwitserland wel goed. Zijn Tour was weer niks. Ik zou het hem en de ploeg wel gunnen om een succesje te boeken.

greeny 5 augustus 2019 om 14:16

begon zeer goed in de algarve, leek het niveau van vorig seizoen door te trekken. ziek geworden en nooit meer echt op dat niveau geweest helaas, helemaal in lijn met het sunweb seizoen.

skylimit 5 augustus 2019 om 14:37

Bij gebrek aan beter. Misschien is Casper Pedersen of Marc Hirschi een alternatieve optie.

Viktrodriguez 5 augustus 2019 om 15:20

“Søren is onze man voor het klassement, al denk ik dat ook Marc Hirschi hoge ogen kan gooien. Met zijn derde plaats in de Clásica San Sebastián heeft hij laten zien goed in vorm te zijn.”

Uit het artikel

pirazzi 5 augustus 2019 om 18:45

Dus Hirschi is schaduwkopman.

Samlambeej 5 augustus 2019 om 21:46

Kragh Andersen heeft hier niet naartoe gewerkt dus ik verwacht ook meer van Hirshi.

Headlines

Materiaalzone

Populair