Saxo Bank trekt de stekker eruit na dit seizoen

vrijdag 8 januari 2010 om 14:52

Opmerkelijk nieuws in verband met het team van manager Bjarne Riis: hoofdsponsor Saxo Bank heeft vandaag in een persbericht laten weten dat het na dit seizoen stopt met sponsoring van de gelijknamige wielerploeg. Dat meldt Cyclingnews. De bank heeft besloten haar overeenkomst, die eind 2010 dus afloopt, niet te verlengen.

“We zijn blij dat dit project ons wereldwijde naambekendheid heeft opgeleverd. Maar nu komt er een einde aan de overeenkomst. We denken namelijk dat een geldschieter met een bredere doelgroep meer kan bijbrengen aan het team dan ons bedrijf”, laten co-CEO’s Kim Fournais en Lars Seier Christensen weten door middel van het communiqué.

Riis heeft al gereageerd op het nieuws. “We hebben steeds een voortreffelijke samenwerking gekend met de ploeg. We zullen straks kunnen terugkijken op vele fantastische resultaten en grootse successen van de voorbije jaren. We zullen ons dan ook voor de volle honderd procent inzetten om de sponsor te bedanken voor de steun”, aldus Riis.

De Deen weet ook te melden dat de ploeg de zoektocht naar een nieuwe geldschieter al heeft ingezet. “We zijn een van de beste teams ter wereld. We zijn klaar om de uitdaging van het zoeken van een nieuwe sponsor, aan te gaan.”

Dit artikel delen:

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone