Presentatie Roompot-Charles, White pakt beloftentitel Australië

zaterdag 5 januari 2019 om 09:12
Presentatie Roompot-Charles, White pakt beloftentitel Australië

foto: Cor Vos

Wielerflits Kort

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Roompot-Charles en de wegwedstrijd voor beloften in Australië.

Roompot-Charles stelt zich voor in Ahoy Rotterdam

De wielerploeg Roompot-Charles heeft zich vrijdagavond voorgesteld aan het publiek. Tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam werden de renners en stafleden van de nieuwe fusieploeg gepresenteerd. Dat Roompot-Charles dat doet tijdens de Zesdaagse is niet heel raar: ploegmanager Michael Zijlaard is namelijk ook een van de wedstrijdleiders van de baanwedstrijd in Rotterdam. Onder de voorgestelden waren ook nieuwkomer Lars Boom, kersvers vader Boy en kersvers opa Jean-Paul van Poppel.

Volg WielerFlits op Instagram voor de mooiste foto’s uit het peloton!


White grijpt Australische titel bij beloften

De Australische wegtitel bij de beloften is gewonnen door Nicholas White. De renner van het continentale BridgeLane toonde zich de snelste in een sprint van drie. De tweede plaats was voor Michael Potter, die daarmee Sam Jenner verwees naar het brons. Afgelopen seizoen ging de beloftentitel Down Under naar Cyrus Monk, die dit jaar onder contract staat bij Evo Pro Racing, de ploeg van Wouter Wippert.

Dit artikel delen:

Headlines

Materiaalzone

Populair