Pozzovivo verlaat ziekenhuis ruim drie weken na trainingsongeval

zaterdag 7 september 2019 om 13:10
Pozzovivo verlaat ziekenhuis ruim drie weken na trainingsongeval

foto: Cor Vos

Domenico Pozzovivo heeft ruim drie weken na zijn zware trainingsongeval het ziekenhuis mogen verlaten. Bij het ongeval liep de onfortuinlijke Italiaan meerdere breuken op en vervolgens moest hij liefst vijfmaal onder het mes. Nu is hij klaar voor zijn revalidatie.

In een persrelaas dankt Pozzovivo’s ploeg Bahrain Merida de arts en de hele medische staf van het ziekenhuis in Lugano voor hun toewijding en professionele zorg. Pozzovivo (36) onderging vijf succesvolle operaties en is nu klaar voor zijn revalidatie, meldde het team. Hij is ontslagen uit het ziekenhuis en overgebracht naar een revalidatiepraktijk in Turijn.

“Daar start hij met een intensief traject om te herstellen van de blessures aan de linkerelleboog en onderbeen die hij overhield aan het trainingsongeval”, licht ploegarts Carlo Guardascione toe. “Nu is hij in handen van de kennis van het team van revalidatiespecialisten van IRR, de officiële kliniek van Bahrain Merida.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Scott Sunderland 7 september 2019 om 14:20

Revalideren sowieso. Maar de vraag is of hij ook gaat werken aan een sportieve comeback. Gezien zijn leeftijd én dat hij nog geen ploeg heeft voor volgend jaar.

Newschooler 11 februari 2020 om 23:54

Hij rijdt toch voor ntt komend seizoen?

Waarom revalideert hij dan bij Bahrain? Vriendendienst?

Duh 12 februari 2020 om 09:45

Check de datum, Newschooler. T/m eind december liep z’n contract bij Bahrain, hij had toen nog geen contract bij NTT.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair