Ploegentijdrit in Topcompetitie van de baan

woensdag 8 juli 2015 om 11:04
Ploegentijdrit in Topcompetitie van de baan

De ploegentijdrit in de Topcompetitie gaat dit jaar niet door. Het parcours was nog niet gereed en het bleek te kort dag om een goede vervanging te vinden, laat de organisatie weten op de site van de Topcompetitie. De ploegentijdrit stond eigenlijk gepland voor 23 augustus.

De organisatie heeft de knoop uiteindelijk doorgehakt na overleg met de teams. “Eind augustus zijn de meeste teams alweer druk in competitie en is de tijd om voor de ploegentijdrit te trainen niet voldoende. Daarom hebben veel teams aangegeven dat het voor hen geen ideale situatie is. Ook dit heeft de Topcompetitie doen besluiten om het evenement niet door te laten gaan.”

De ploegentijdrit telde niet mee voor het klassement in de Topcompetitie. De winnaar daarvan krijgt een contract aangeboden bij Roompot Oranje Peloton.

Dit artikel delen:

4 Reacties

nietram 8 juli 2015 om 11:06

Dit zal Castelijns niet erg vinden denk ik. Weer een wedstrijd dichterbij een profcontract!

Switchfoot 8 juli 2015 om 11:14

@ nietram
Lees de laatste alinea van het artikel ook.

nietram 8 juli 2015 om 11:21

@switchfoot
Oeps, even overheen gelezen. Haha. ;)

Hermantk 8 juli 2015 om 11:54

Ik snap de opmerking omtrent het parcours niet. Ik dacht dat de TTT tegelijkertijd met die van de clubcompetitie in Medemblik zou plaatsvinden? Daar doen de topcompetitieclubs al mee en hoef je alleen maar 7 contiteams extra op de startlijst te zetten.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair