Peeters: “Ik begrijp het niet”

dinsdag 12 januari 2010 om 18:54

Zondag viel op het Belgisch Kampioenschap veldrijden behalve het incident rond Niels Albert ook de zeer sterke prestatie van Rob Peeters op. De Telenet-Fidea-renner viel echter opnieuw naast de selectie voor de Wereldbekerwedstrijd van komende zondag in Roubaix. Het Nieuwsblad had een gesprek met de 24-jarige crosser.

“Ik begrijp dit niet. Vorig jaar mocht ik niet mee omdat ik in januari uit vorm was. Nu is de topconditie er wel en is het weer niet goed. Wat kan ik doen? Ach, ze zullen Vervecken het WK gunnen omdat dat mooi is om z’n loopbaan af te sluiten. En dan gaan ze weer met zeven spitsen naar het WK. Terwijl ik gerust wil verdedigen en rijden voor een ander”, verzekert Peeters bij de Belgische krant.

Bondscoach Rudy De Bie begrijpt de reactie van Peeters. “Ik zou in zijn plaats ook erg ontgoocheld zijn. Hij was zondag erg sterk, al was het BK een speciale wedstrijd. Maar zijn collega’s zijn ook goed en ik moet kiezen. Ik weet dat Rob zich op een WK zou wegcijferen voor de ploeg, maar de opmerking rond Vervecken is niet terecht. Erwin is nog niet zeker van Tabor”, klinkt het.

Dit artikel delen:

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone