zondag 10 juli 2022 om 18:48

Oliver Naesen na ritzege Bob Jungels: “Hij zei eerder al dat hij zijn benen niet voelde”

Video Lachende gezichten aan de bus van AG2R Citroën na de ritoverwinning van Bob Jungels in de Tour de France. Ook Oliver Naesen kon genieten na de zege van zijn Luxemburgse ploegmaat. “Een magnifieke rit heeft hij op ongelooflijke wijze gewonnen”, aldus Naesen voor de camera van WielerFlits.

De gloednieuwe winter-editie van RIDE Magazine is vanaf nu verkrijgbaar! Mathieu van der Poel staat op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“We zijn heel blij. We waren gekomen met Ben O’Connor om hoge ogen te gooien en te mikken op top-5 zoals vorig jaar. Helaas is dat er niet van gekomen door zijn valpartijen en tegenslag. Maar Bob heeft een groot gewicht van onze schouders gehaald”, is de Belgische klassiekercoureur van mening.

Eerder deze week kondigde Jungels zijn topvorm al wel aan binnen de ploeg, zo vertelde hij dat hij heel makkelijk over de klimmen geraakte. “Misschien heeft hij het nodig om het zichzelf wijs te maken, want ik was niet zodanig onder de indruk. Maar vandaag heeft hij een onvoorstelbaar nummerke afgewerkt”, zegt Naesen. “Hij is van heel ver moeten terugkomen en vandaag plukt hij de vruchten van al zijn werk.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
10 juli 2022 19:22
Zakkenvuller. Presteert al jaren 0,0. Maar “WIJ” hebben weer zeer goed werk geleverd.
  10 juli 2022 20:02
  @alfred...waar heb je het over? Jungels is jarenlang geteisterd door vervelende blessures. Is in mijn ogen zeker geen zakkenvuller. En wat Naesen betreft, heeft hij het niet over WIJ, maar roemt juist zijn ploegmaat.
10 juli 2022 20:40
edit wf: niet doen
  10 juli 2022 20:59
  Nee. Waarom zou ik misselijk worden terwijl iemand anders hem draagt? Domme vraag zeg.
  10 juli 2022 21:26
  Nee Pipo. Ga ergens anders je wappi complotheorien verkondigen. Dit is een wielerforum.
  10 juli 2022 22:24
  mensen die dingen begrijpen hebben inmiddels door dat je die mondmaskers vooral draagt om anderen tegen jou te beschermen. Uit altruïsme dus. Tenzij je natuurlijk pure egoïst bent, dan snap ik wat je er tegen hebt. Als je niet tegen onrecht kan raadt ik aan tegen het opsluiten van kinderen die psychische hulp nodig hebben te protesteren. Stuk ingrijpender dan dit

Reacties zijn gesloten.