Neem een abonnement op RIDE en krijg een boek over Mathieu van der Poel of Anna van der Breggen cadeau

zaterdag 10 juli 2021 om 14:00
Neem een abonnement op RIDE en krijg een boek over Mathieu van der Poel of Anna van der Breggen cadeau
Ride

Wil je er zeker van zijn dat je voortaan geen enkele editie van RIDE magazine hoeft te missen? Dan is het vanaf vandaag mogelijk om een service-abonnement te nemen. Voor 45 euro krijg je de komende vier nummers vanzelf thuisbezorgd.

Na de lancering van onze eerste twee edities zijn we werkelijk overstelpt met reacties van lezers. We kregen regelmatig de vraag of we abonnementen aanbieden. We willen jullie graag ontzorgen, zoals dat heet. Daarom bieden we vanaf nu een service-abonnement aan. Je meldt je aan, betaalt een bijdrage en zo hoef je niet elke keer te bestellen. Je krijgt hem netjes iedere keer op (of voor) de verschijningsdatum op de mat.

Je kan er zelf voor kiezen wanneer het abonnement ingaat. Indien je ons zomernummer nog niet gekocht hebt, kan je het abonnement nu al in laten gaan. Heb je ons Zomernummer al besteld? Geen probleem. Kies er dan voor om het abonnement vanaf ons najaarsnummer in te laten gaan.

Als welkomstcadeau bieden we je de keuze tussen een korting van 5 euro of een van de volgende wielerboeken:

Anna van der Breggen – Mijn leven achter het erepodium
(verschijnt 22 juni)

De unieke biografie ‘ANNA’ vertelt het levensverhaal van topwielrenster Anna van der Breggen, die op haar zevende al met fietsen begon en inmiddels een van de beste wielrensters ter wereld is. In dit boek blikt ze terug op haar wielercarrière en de belangrijke lessen die ze onderweg heeft geleerd, en geeft ze tips en adviezen aan de lezer. Hoe blijf je bijvoorbeeld gemotiveerd? Wat maakt je tot een topsporter? Hoe ga je om met tegenslagen? En hoe leef je gezond? Een uniek, humoristisch en nuchter inkijkje in het leven van een topsporter.
Mathieu van der Poel – Het fenomeen verklaard
(verschijnt 29 juni)

Deze allereerste biografie over het fenomeen Mathieu van der Poel is geschreven door journalist Mark de Bruijn. Zet Van der Poel op een fiets en hij wint. Altijd de wind mee. Goddelijke wielergenen, van vader en opa. Een jaar na zijn grote doorbraak was olympisch goud zij n volgende doel. Maar er volgde een wielerseizoen waarin alles anders liep. De weg om van een bejubeld talent ook echt een groot kampioen te worden blijkt lastig. Hoe doe je dat? Waarom lukt het hem wel en anderen niet? Lees hoe Mathieu van der Poel een fenomeen werd.

Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.
Wanneer je nu een abonnement neemt, ontvang je het cadeau wanneer het boek beschikbaar is (eind juni).

Dit artikel delen:

9 Reacties

klootje kriekeljon 9 juni 2021 om 12:33

Een boek over Anna van de Breggen, dat is toch pure rock n roll jongen. Benieuwd of er 1 spannende anekdote in staat die niet sportgerelateerd is. I think not.

Laten we eerlijk zijn, de gemiddelde sporter is natuurlijk zo eendimensionaal als het zijn kan. Gelukkig zijn er die uitzonderingen, anders had je een andere hobby moeten zoeken RV.

bobeijk 9 juni 2021 om 12:43

Krijg de bestelling er niet door?

Martin van den Bosch 9 juni 2021 om 12:45

Hallo Bob,
Bedankt voor je bericht.
Ik mail je even om te kijken waar het vastloopt.
Groeten,
Martin

bobeijk 9 juni 2021 om 12:48

Via de site lukt het wel!

Pastoor van Dijk 9 juni 2021 om 13:29

Vraag aan Wielerflits over abonnement Ride.

Besteed Ride ook aandacht aan het veldrijden?

Martin van den Bosch 9 juni 2021 om 15:27
Quote:
Besteed Ride ook aandacht aan het veldrijden?

Jazeker.
De cross ligt ons na aan het hart. Bovendien hebben we met collega Nico Dick een echte specialist in huis, dus de veldritsport laten we niet liggen. In ons najaarsnummer (verschijnt september) staan 20 pagina’s over het veldritseizoen ingepland.

GGA 10 juni 2021 om 12:30

Lukt dus niet voor België. Spijtig dat zo’n klasseblad niet via een vaste reservatie verkregen worden. Een beetje miskenning. Ik zou wel begrijpen dat de reservatie iets meer kost dan in jullie aanbiedingen (hogere verzendkosten).

Martin van den Bosch 10 juni 2021 om 14:57

Bedankt voor je reactie.
ik heb je even een mail gestuurd, want wij bieden ook abonnementen in België aan.

boehoe 12 juni 2021 om 14:34

Is dat boek “Anna” nou een biografie of autobiografie?

Headlines

Materiaalzone

Populair