Movistar vanaf Tour de France met licht aangepast tenue

dinsdag 22 juni 2021 om 18:44
Movistar vanaf Tour de France met licht aangepast tenue

Movistar heeft een licht aangepast tenue gepresenteerd voor de aankomende Tour de France en de rest van het seizoen. De Spaanse ploeg heeft het logo van sponsor Telefónica Tech op meerdere plekken toegevoegd aan het shirt en de broek.

Telefónica Tech maakt, net als telecomprovider Movistar, onderdeel uit van de Telefónica Group. Het bedrijf richt zich op geïntegreerde technologische diensten en wil met Big Data- en Artificial Intelligence-technologie de Spaanse wielerploeg een stap verder helpen.

Het nieuwe truitje wordt door Alejandro Valverde en co niet alleen in de Tour de France gedragen, maar ook de rest van dit seizoen.

De CEO van Telefónica Tech, José Cerdán, is trots dat zijn bedrijf samenwerkt met Movistar. “We identificeren ons volledig met hun waarden en het vermogen om zich aan te passen, en te anticiperen, op de nieuwe tijden die worden gekenmerkt door technologische innovatie”, vertelt hij.

Dit artikel delen:

5 Reacties

S'mon 22 juni 2021 om 20:07

Ik vond het originele we stukken beter. ;)

Polleke 22 juni 2021 om 20:37

Dacht ook dat er iets totaal anders zou komen, dit is gewoon inteelt…

Edwin Jansen 23 juni 2021 om 09:11

Zoals wel meer grote sponsoren in het verleden deden, wisselen ze af en toe van beeldmerk dat ze onder de aandacht willen brengen. Wel jammer dat de motivatie eindigt met het woord innovatie, maar dat zal mijn manager’s bullshit bingo allergie zijn.

Nillus 23 juni 2021 om 11:51

Gemiste kans om een mooi nieuw shirtje te ontwerpen…

Boasson en Hagen 23 juni 2021 om 12:28

Ben benieuwd of de commentatoren het zo nog wel herkennen, wat een radicaal ontwerp.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair