Movistar en Bardiani-CSF rond voor Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
donderdag 18 maart 2021 om 10:01

Movistar en Bardiani-CSF rond voor Milaan-San Remo

De selecties voor Milaan-San Remo druppelen binnen. Movistar heeft de ploeg rond klassiekerkopman Iván García gebouwd, terwijl Bardiani-CSF met ervaren renners Enrico Battaglin en Giovanni Visconti aan de start staat.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De 25-jarige García staat voor de tweede keer aan de start van La Primavera. Vorig seizoen eindigde hij als 93ste in San Remo. Eerder dit jaar reed de Movistar-kopman al naar enkele ereplaatsen. Zo werd hij elfde in Omloop Het Nieuwsblad en sprintte hij naar twee top-10-plaatsen in Tirreno-Adriatico.

Bardiani-CSF rekent op Battaglin en Visconti, geslepen en ervaren heuvelspecialisten. Tot een plaats in de top-10 in Milaan-San Remo kwamen zij nog nooit. Visconti’s beste uitslag is een zestiende plek. Battaglin eindigde nog nooit hoger dan plaats 29.

Selectie Movistar voor Milaan-San Remo 2021 (20 maart)
flag-es Iván García
flag-es Lluís Mas
flag-dk Mathias Norsgaard
flag-pt Nelson Oliveira
flag-es Gonzalo Serrano
flag-es Albert Torres
flag-it Davide Villella

Selectie Bardiani-CSF voor Milaan-San Remo 2021 (20 maart)
flag-it Enrico Battaglin
flag-it Filippo Fiorelli
flag-it Umberto Marengo
flag-it Daniel Savini
flag-it Alessandro Tonelli
flag-it Giovanni Visconti
flag-it Filippo Zana

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
18 maart 2021 12:34
Ivan Garcia moet die heuveltjes wel overleven en naar een mooie ereplaats sprinten. In internationale media/fora wordt/werd hij wat gehypet, benieuwd of hij het waarmaakt dit voorjaar.
18 maart 2021 15:14
Benieuwd hoe Cortina hersteld is van ziin valpartij in Tirreno. Hierdoor vroegtijdig uit Tirreno gestapt om te kunnen recupereren.

Had toch een serieuze schaafwonde. Die gaat geen al te beste week hebben gehad.

Reacties zijn gesloten.