Mis niets van de Tour de France op WielerFlits

vrijdag 5 juli 2019 om 06:00
Mis niets van de Tour de France op WielerFlits

Brussel kleurt geel voor de start van de Tour de France. De belangrijkste wedstrijd van het jaar belooft weer een groot spektakel te worden. Door het uitblijven van een absolute topfavoriet zijn de klassementsmannen dit jaar extra aan elkaar gewaagd.

De redactie van WielerFlits gaat er opnieuw voor zorgen dat jij dit jaar niets hoeft te missen van het spektakel in Frankrijk.

Dagelijkse voorbeschouwingen
De Tour de France op WielerFlits begint met uitgebreide voorbeschouwingen op het parcours en de leiderstruien. Tijdens de Tour publiceren we iedere dag om 19.00 uur een voorbeschouwing op de etappe van de volgende dag, natuurlijk voorzien van onze welbekende sterverdeling met de favorieten voor de ritzege.

WielerFlits’ Tourpooltips

Kan je nog wat hulp gebruiken bij het invullen van een van de vele Tourpooltjes? Check dan deze video. In onze videoserie WielerFlits’ Tourpooltips geeft Youri IJnsen tien namen die je wellicht punten kunnen opleveren om je vrienden, collega’s en familieleden te verslaan.

Liveblog
Wie de etappe niet rechtstreeks op televisie kan zien, kan terecht in ons liveblog. Alle 21 etappes worden fase per fase beschreven en aangevuld met het beste van wat op social media verschijnt. In de livechat is ruimte om met elkaar de etappe te bespreken en in discussie te gaan. Wie de voorkeur geeft aan een slowchat kan terecht op het forum voor een traditioneel Volg Hier-topic.

Tour du Jour
Voor het derde jaar op rij zijn wij heel de Tour ter plaatse aanwezig. Maxim Horssels gaat, voorzien van notitieboek en videocamera, het peloton achterna. De video-interviews zijn op WielerFlits en in de RTL7-talkshow Tour du Jour te zien.

Rubrieken
Wie de etappe niet heeft kunnen volgen, of voor wie alles nog een keer tot zich wil nemen, hebben we een aantal vaste overzichtsrubrieken en het wedstrijdverslag.

WielerFlits App

De WielerFlits App is volledig vernieuwd. Naast een frisse make-over hebben we ook enkele nieuwe features toegevoegd, waardoor het nog makkelijker wordt om via je mobiel op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de Tour de France.

Met de nieuwe app kan je onder meer:

  • Reageren op nieuwsberichten
  • De laatste koersontwikkelingen volgen via ons liveblog
  • Alle berichten van de afgelopen dagen teruglezen
  • Swipen tussen de berichten

De nieuwe app is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons.
Download hier de App voor iPhone
Download hier de App voor Android

Social media
Op social media zijn we overal te vinden waar jij ook bent. Zorg dat je WielerFlits volgt voor zowel luchtige updates op Instagram Stories van onze man in Frankrijk, tot onze overzichtelijke nieuwsstroom op Twitter.

WielerFlits is aanwezig op Twitter, Facebook en Instagram. Abonneer daarnaast op YouTube om geen video te missen.

Dit artikel delen:

3 Reacties

josemanuelfuente 5 juli 2019 om 07:11

Top dat het volgtopic blijft!

west 5 juli 2019 om 08:00

Jeej volgtopic!

LutsenkoFan 5 juli 2019 om 09:32

De live blog via de app lijkt me dan echt enorm handig. Is altijd vervelend om via je telefoon naar Sporza etc. te gaan en daar de liveticker te zoeken.