Mathieu van der Poel is vastbesloten: “Ik sta erop om uit te rijden”
foto: Cor Vos
dinsdag 24 mei 2022 om 20:06

Mathieu van der Poel is vastbesloten: “Ik sta erop om uit te rijden”

Mathieu van der Poel is niet van plan om de Giro d’Italia vroegtijdig te verlaten. De winnaar van de openingsetappe in Hongarije voelt zich na twee weken koers nog goed en is vastberaden om over vijf dagen de finish in Verona te halen.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

“Ik voel me voorlopig goed aan het begin van de derde week”, vertelde de 27-jarige Van der Poel in gesprek met Sporza. Door ook deze lastige slotweek goed door te komen hoopt de kopman in de ploeg van Alpecin-Fenix sterker te worden in aanloop naar de Tour de France. “Het is nog een lastige laatste week met veel klimmen in deze Giro. Het belangrijkste doel is er goed doorkomen en met een goed gevoel deze ronde afsluiten. Daarna zal de Tour er snel aankomen.”

Het is de keuze van Van der Poel zelf om niet af te stappen en zich te sparen, maar te proberen de zware laatste week van de Giro zo goed mogelijk door te komen. “Ik sta er zelf op om uit te rijden. Dat zal goed zijn voor mijn evolutie als renner. Proberen nog een keer te winnen? Dat zal moeilijk worden in de bergen, maar ik ben liever hier dan opnieuw te gaan trainen. Bovendien zal het een mooie ervaring zijn. Dat brengt mij hopelijk ook in topvorm aan de start van de Tour.”

 
54 Reacties
Sorteer op:
Hij wil de tijdrit winnen... Zeker niet kansloos..
24 mei 2022
Mathieu kan inderdaad ook prima trainen in de Giro. Lekker een beetje freestylen want hij hoeft zich ook niet druk te maken om de tijdslimiet. Daarbij gebruiken renners de Vuelta regelmatig als voorbereiding op grote wedstrijden dus ook daar hoeft hij zich geen zorgen om te maken. Misschien komt er nog een kans, misschien niet. Veel zal het niet uitmaken.
24 mei 2022
Het blijft genieten van deze man. Vanmorgen al weer gelijk in de vroege vlucht met zijn maatje Eenkhoorn en Cavendish (!). Met Mathieu aan de start is vrijwel elke koers interessant om van A tot Z te volgen. Op deze manier nooit eerder vertoond.
  24 mei 2022
  Om er dan heel snel genadeloos van tussen gereden te worden. Ik weet het niet hoor; vind het allemaal weinig overtuigend en niet de alfa-matje die we gewend zijn. Zo wat knokken om in de vroege vlucht te zitten om er dan heel vroeg tussen uit te moeten; het is niet de VDP die we gewend zijn.
  24 mei 2022
  edit wf: niet doen
  24 mei 2022
  Onze Wout Die op stage zijt Geheiligd zij uw naam Uw groen kome Uw wil geschiede Op aerte als in Café Den Hemel Geef ons heden ons dagelijks ketoon en betaal Nuyens zijn schulden Zoals ook wij vergeven aan onze mandarijnaren, en breng ons niet in beproeving, maar verlos ons van Girmay in Mat z'n wiel Zoiets?
  24 mei 2022
  10/10 haha
  24 mei 2022
  Beer je bent en blijft een belgische aparte peer.
  24 mei 2022
  Tja... zou ook wel gek zijn, mocht hij ineens in het hooggebergte meekunnen. Dat zou wel verdacht zijn
  24 mei 2022
  @TheBigShow, zeker als hij dat ook nog eens zou doen zonder te ademen.
  25 mei 2022
  Hoi BigShow, leuk dat je er ook weer bij bent met een zure en dopinginsinuerende post. Beetje naar het voorbeeld van je grote held lijkt me. Nu; ik heb het nergens over meekunnen in het hooggebergte. VDP moet zelfs afhaken als er vroeg in een bergrit een kopgroep van 20 man ontstaat. Je gaat me toch niet vertellen dat dat is wat je er van verwacht had?
  25 mei 2022
  Nooit te beroerd om uit te lokken en te zuigen hè beer? Dat wat je Michelangelo of TheBigShow vaak verwijt. En in jouw reacties op dat soort medeflitsers gebruik jij vaak het woord hypocr**t. Ik vind dat koddig, komisch en heb ook wat medelijden.
  25 mei 2022
  Hey Marik, ik heb je de vraag nog al gesteld; waarom de termen 'zuigen' en 'uitlokken'? Ik stel gewoon klaar en duidelijk wat de vele VDP-fans hier proberen te bedekken met de mantel der liefde. Na een heel sterk openingsweekend met een ritzege, roze trui en indrukwekkende tijdrit is het de laatste weken toch alles behalve de grote MVDP-show? Nogmaals; het deelnemersveld is heel matig, zeker nu Girmay weg is, maar toch slaagt hij er niet in om te domineren. Het lukt zelfs niet om met de vroege vlucht mee te gaan in een bergrit. Wat is er 'zuigen' of 'uitlokken' aan die stelling. En als je dan toch met termen als 'hypo**iet' wil schemeren; wat er hypo**iet is, is dat jij bepaalde figuren aanmoedigd om wat je noemt 'te zuigen' en 'uit te lokken' en anderen keer op keer denk te moeten terecht wijzen. Twee maten en twee gewichten, gebonden aan de renner over wie het gaat. Hier trouwens ook; ik zit wat te grappen met Mandarijn, BigShow hakt er vol in, ik reageer met de feiten uit de Giro en je komt mij weer terecht wijzen. BigShow zal je vriendje zijn zeker?
  25 mei 2022
  Volgens mij is het punt Beer, dat Mathieu zelf ook snapt dat zijn voorbereiding op dit seizoen ondermaats was en dat hij momenteel geen basis heeft om op terug te vallen. Zijn niveau fluctueert enorm en hij wil deze Giro uitrijden om een betere renner te worden (staat ook gewoon in de tekst: “Ik sta er zelf op om uit te rijden. Dat zal goed zijn voor mijn evolutie als renner" ). Indien hij altijd en overal de stenen uit de straat reed en de concurrentie verpletterde, dan had hij toch al lang kunnen afstappen om zijn grootsheid elders te tonen? Zijn (noodzakelijke) evolutie als renner houdt feitelijk in dat hij door deze Giro uit te rijden sterker, stabieler wordt en wellicht in de toekomst wél drie weken dominant zal kunnen zijn op zijn terrein, zoals Sagan dat was in zijn hoogtijdagen. Om af te sluiten: ik vind jou overigens een topper, Beer.
  25 mei 2022
  Kijk, dat is nou eens een sterke inhoudelijke reactie, bedankt panache. Ben het trouwens helemaal met je eens, behalve met je laatste zin. Ik ben het immers niet die beweerd dat VDP al 3 jaar niet meer in topvorm is en op 75% alles en iedereen bij elkaar rijdt. Dat buitenproportionele beeld van zijn grootsheid werd geboetseerd door zijn fans die nu, in tegenstelling tot jou, willen doen of het allemaal geweldig is deze Giro. Nou, niet dus. Net zoals elke prof loopt hij tegen zijn limieten aan en heeft hij ook degelijke trainingsblokken nodig om te kunnen schitteren.
  25 mei 2022
  Niks zuurs aan hoor. Ik heb eerder het idee dat jij nogal zuur bent Jij bent degene die in elk topic van MvdP te vinden bent om even te vertellen wat hij nou weer verkeerd doet.... Of 5 jaar geleden verkeerd heeft gedaan. En als je dan een plaagstoot terugkrijgt, ben je weer op je klauwen getrapt
  25 mei 2022
  Begrijp ik nou goed dat het boetseren van een beeld door fans voldoende referentie is om de renner in kwestie op af te rekenen en neer te sabelen? Daar zal ik je dan de komende Tour de France eens aan helpen herinneren daar een hoop Belgische fans nog steeds (geen idee waarom maar vooruit) overtuigd zijn van het feit dat Wout van Aert de Tour de France kan winnen. Dus als hij hem vervolgens niet wint dan kunnen we hier dagelijks komen verkondigen dat het tegenvalt en magertjes is (ook als Van Aert waarschijnlijk weer een uitstekende Tour rijdt)? Is dat hoe het werkt? Het verwachtingspatroon is aan anderen en het oordeel aan jezelf? Wauw.
  25 mei 2022
  Nou BigShow, ik schrijf dat het niet zo vlot loopt met VDP deze Giro. Jouw reactie daarop is dat het verdacht is dat WVA meekan in het hooggebergte. Niks zuur aan? Plaagstoot? Ok; wat jij zegt :-)
  25 mei 2022
  Barry; "Begrijp ik nou goed dat het boetseren van een beeld door fans voldoende referentie is om de renner in kwestie op af te rekenen en neer te sabelen?" Kerel toch; wat gebeurd er hier op deze website CONTINU met Remco Evenepoel? Waar ben je dan? Dan mag het wel? Maar owee als iemand eens hetzelfde doet over MVDP. Ik hoop dat de boodschap aankomt. Dan; Belgische fans die er van overtuigd zijn dat WVA de Tour kan winnen. Dat valt nogal mee denk ik. De frequentie en hardnekkigheid van die opinie is in elk geval minimaal in vergelijking met de 'hosanna VDP'-reacties op deze website. Dus nee hoor, je hoeft niemand nergens aan te herinneren, want het gaat gewoon nergens over. Hele zwakke parallel die je hier probeert te trekken. Dan is die van mij over Evenepoel hierboven heel wat sterker en gefundeerder.
  25 mei 2022
  Als je het in vrijwel elk topic doet, kan het wel zuur overkomen ja.... Ik ben het eens met je dat de reactie waar jij op reageert van overdreven aard is. Maar ik snap jouw nood niet om overal op te reageren. En volgens mij rijdt vdP gewoon een prima Giro. Hij wint een etappe, pakt het roze en wordt nog 2x tweede. In vrijwel elke etappe geschikt voor hem deed hij mee. En in de bergetappes vliegt hij er ook in terwijl dat niet zijn terrein is. Mensen waarderen dat. Niet vergeten dat de Giro niet zijn hoofddoel is en hij hier met 'gebrekkige' voorbereiding aan de start kwam. Is ook gewoon gecommuniceerd door Alpecin en hemzelf. Hoofddoel is en blijft de Tour.
  25 mei 2022
  Ook voor jouw BigShow; nu het over VDP gaat, heb je plots een probleem met 'de frequentie'. Waarom hoor ik jou ook nooit sussen wanneer het over andere, meestal Belgische renners gaat? Ik vind dat hij een goede Giro rijdt in dat eerste weekend, waar hij rijkelijk beloond wordt met het roze als bonus. Daarna is het gewoon onder zijn gebruikelijke niveau. Het deelnemersveld waartegen hij in die heuvel- & overgangsritten moest knokken voor een bijkomende ritzege is echt wel vrij matig. Het is toch gewoon opvallend dat hij daar zijn wil niet kan opleggen zoals we van hem gewoon zijn.
  25 mei 2022
  Wat er met Evenepoel gebeurt op deze site durf ik niet met heel veel zekerheid te zeggen, ik volg Evenepoel maar heel minimaal vanaf de zijlijn en de commentaren sla ik dan ook met het grootste plezier over. Wat ik daarvan wel durf te suggereren is dat daar sedert een jaar of 4 het verwachtingspatroon met name door Evenepoel zelf, Patlef de Grote en de Vlaamse media is gecreëerd in een wanhopig aandoende drang naar een nieuwe grote-ronde-winnaar. Dat de juichfans daarin mee gaan is geen wonder. Dat criticasters bij tegenvallers gierend van de lach aan de zijlijn staat ook niet. Grote praat van Rev vooraf wordt naderhand gewoon afgestraft, ongeacht de vele successen die hij al wel heeft geboekt. Welnu, om jouw sterk gefundeerde parallel even compleet te maken; toon mij waar Van der Poel, Vader Adrie, een Roodhooft naar keuze of iemand uit de directe entourage van AF heeft gezegd dat Mathieu iedereen massaal op een hoop ZOU rijden, in de bergen met de beste mee ZOU rijden en de Giro ZOU gaan domineren. Iedereen heeft volgens mij met ruime voorzichtigheid aangegeven dat de bedoeling primair was om de Giro uit te rijden en onderweg bergop eens wat te testen. Wel was de doelstelling één of meerdere ritten winnen en als het mogelijk was het roze dragen. Ik kan me vergissen hoor! Maar wat ik ervan gezien en gelezen heb komt daarop neer. Mocht jij quotes uit die inner circle kunnen tonen DAT hij dominant ging rondrijden dan neem ik mijn woorden graag terug. Maar volgens mij is je parallel in werkelijkheid niet zo sterk als je zelf denkt (en ongetwijfeld weer van overtuigd zult blijven).
  25 mei 2022
  Nou Beer. Volgens mij is jou al 10x verteld over de voorbereiding van Mathieu op de Giro. Snap niet wat daar zo moeilijk aan is? Hij is niet in topvorm, dus de wil opleggen aan iedereen wordt gewoon lastig. Zeker als iedereen bij hem op het wiel rijdt. Tuurlijk, het is vdP en er wordt heel veel verwacht, maar het is geen computerspelletje. Zoveel echte heuvelritten zijn er trouwens niet geweest en als hij naar Jesi wat minder met zijn krachten had gewoekerd, had hij daar ook kunnen winnen. Al ben jij het daar niet mee eens... En ach, er wordt altijd badinerend gedaan over het niveau, maar tegenwoordig rijden er op de 2e lijn echt geen pannenkoeken rond die je er zo maar afrijdt. En dat gedeelte over Belgische renners kan ik ook niet helemaal plaatsen. Zie ook niet hoe dat relevant is in deze. Topics over van der Poel bezoek ik nu eenmaal vaker en met meer interesse en dan val jij wel op. Want jij doet hetzelfde... En als je het hebt over Belgische renners hebt, neem ik aan dat je het over Evenepoel hebt? Want buiten Evenepoel genereren die topics vrijwel geen aandacht. En van Evenepoel ben ik best wel fan. En de renner die op dit moment de meeste shit over zich heen krijgt is Dumoulin. Dus dat Nederland-België verhaal mag je achterwege laten, want daar reageer ik ook niet zo vaak op... Maar wat is je punt nu? Dat jij de Belgische Michelangelo bent?
  25 mei 2022
  @Barry; "Wat er met Evenepoel gebeurt op deze site durf ik niet met heel veel zekerheid te zeggen, ik volg Evenepoel maar heel minimaal vanaf de zijlijn en de commentaren sla ik dan ook met het grootste plezier over." -> Heel struisvogel dit. Iedereen die, zoals jij, regelmatig op deze website komt weet hoe het er hier over Evenepoel aan toe gaat in tientallen nieuwsberichten en honderden reacties. Hou je dus niet van de domme. Ik had het over 'hier op deze website'. Media en reageerders. Kunnen we het er over eens zijn dat 'de parallel' er dan wel is? Juichvee dat over elkaar heen valt om de favoriet op voorhand grootse zeges na dito prestaties toe te schrijven? En als je het toch breder wil trekken; klopt, de directe entourage van Alpecin kan je er niet van beschuldigen dat ze de prestaties van Mathieu op voorhand opkloppen. Meestal schieten ze in de andere richting door. Minimaliseren van de conditie en kansen van VDP om dan maximaal in het wiel van van Aert & QS te kunnen kruipen en zo weinig mogelijk verantwoordelijkheid te nemen. Dat is meer hun stijl. Dat; en directe tegenstanders zoveel mogelijk proberen te beschadigen: meestal met een gifpijl van Adri of een Roodhoofd naar keuze. En zeg mij eens waar iemand uit de directe entourage van QS heeft gezegd dat Remco iedereen massaal op een hoop ZOU rijden, in de bergen met de beste mee ZOU rijden en de Giro ZOU gaan domineren? Misschien dat Patlef vorig jaar wel eens keertje te enthousiast was, wil ik graag geloven. Maar dat systemathisch opkloppen is een urban legend die enkelen hier op wielerflits vakkundig in elkaar hebben geboetseerd. Dus; om heel deze discussie wat terug te brengen en de schijnmanoevers af te schudden; is die REV-VDP juichvee parallel er op deze website of niet?
  25 mei 2022
  @Bigshow; De voorbereiding van Mathieu was niet top? Zoals die voor de RvV bedoel je? Die was ook niet top, maar wel bikkelhard toeslaan. Iedereen bij hem op het wiel rijdt? Laat het een les zijn voor van Aert zijn shadow. Alsalsals; die kennen we... "En ach, er wordt altijd badinerend gedaan over het niveau, maar tegenwoordig rijden er op de 2e lijn echt geen pannenkoeken rond die je er zo maar afrijdt." -> Deze is echt heel mooi. Na elke wedstrijd gaat het hier over Jannekes, Miekes, B-velden, C-velden, etc... Maar als VDP niet is opgewassen tegen wat er hier allemaal in de Giro rondrijdt, dan zien we nergens pannenkoeken. Echt; je tovert een brede lach op mijn gezicht met zoveel draai- , kunst- & vliegwerk. Belgische renners; Evenepoel uiteraard. Maar zet er Cant, Iserbyt, van Aert, Nys en Lefevere ook maar bij. Eigenlijk alles wat Belgisch is een boven het maaiveld komt.
  25 mei 2022
  Ik heb geen idee hoe het er in de Evenpoel-reacties aan toegaat. Normaal zou ik zeggen; als jij het zegt zal het wel zo zijn. Maar in jouw specifieke geval weet ik op voorhand dat je de hele boel constant met zelfverklaarde waarheden aan elkaar knoopt. Dus op basis daarvan heb ik geen reden om aan te nemen dat het klopt, maar ik beloof bij deze wat vaker het Rev-nieuws te volgen. "Misschien dat Patlef vorig jaar wel eens keertje te enthousiast was". Over minimaliseren gesproken. Hahahaha, zo lust ik er ook nog wel een paar. Wat een giller. Vent toch, jouw beweringen zijn zoveel sterker. Het enige dat bij jou sterker is, is de lucht van selectieve afkeer en hypodinges waar je zelf in grossiert die om je heen hangt. Haat ze en gegroet!
  25 mei 2022
  Soms denk ik wel eens; die Barry zegt zinnige dingen. Maar als ik dan lees hoe je hier je kop in de grond steekt als het over Evenepoel gaat. Tja; dan houdt het op zeker? Geef je me dan nog wat linkjes over mijn giller?
  25 mei 2022
  Lees eens goed wat TheBigShow en Batsbak jou proberen aan te geven beer. Je kunt er veel van opsteken en leren. In plaats daarvan blijf je hangen in je bekende gedachtencirkel.
  25 mei 2022
  Oh begin je weer over de shadow... Man ik geef toch redenen waarom het niet altijd zo makkelijk gaat als jij denkt. Maar jij denkt blijkbaar dat het pro cycling manager is. Volgens mij was het ook wel duidelijk dat de Ronde zijn absolute piek was en het daarna wat minder werd. Smalle basis ook. En de Giro die slechts een maand daarna van start ging... Maar ik snap echt niet wat je hier mee wilt... Er zijn redenen waarom ie niet top is en jij constateert zelf ook dat ie niet top is, maar alsnog kan je het om een of andere reden niet accepteren. Ik snap het echt niet. Alleen een beetje stennis maken... En wat kan mijn schelen wat andere forumleden over de tegenstand zeggen? Ik dacht dat wij een discussie hadden.. Of ben je nog verdrietig over dat sommige leden de prestaties van van Aert niet op waarde konden schatten in het voorjaar? Ah, wat ben je toch een lief jongske En Sanne Cant? Who gives a fuck about Sanne Cant. Mijn god iedere renner krijgt hier kritiek, maar owee als er een Belgisch vlaggetje achter de naam staat; dan wordt Beer woest Maar als wij allemaal zo vreselijk zijn, waarom kom je hier dan nog?
  25 mei 2022
  Mooi dat je het begrijpt van die shadow. Voor van Aert loopt het ook niet altijd zo makkelijk wanneer VDP weer eens in z'n wiel hangt. En dan wint Pedersen Gent-Wevelgem. Waarom zou ik denken dat het Pro cycling Manager is? Schampschotje? Waar ik heen wil, is dat het helemaal geen geweldig Giro is voor VDP, dacht dat al lang duidelijk was? En toen begon jij dopinggebruik bij van Aert te insinueren en zoveel posts later zijn we hier. Misschien volgende keer direct on topic reageren en niet zo van die walgelijke zaken opwerpen zonder bewijs. Ik weet het wel, je hebt dat soort gedrag van de master himself geleerd, maar proper is het niet. Ik accepteer dus wel degelijk dat hij helemaal niet top is, mij is het allemaal prima. Wil het enkel duidelijk maken aan fanboys als jij dat het helemaal niet superdewow is en ook helemaal niet van 'hij is al jaren niet meer in topvorm en veegt alles bij elkaar'. Duidelijk? We hebben inderdaad een discussie. En die discussie heeft zijn grondslag voor een groot deel in eerdere discussies hier op wielerflits. Hoef je verder helemaal niet kleinerend over beginnen te doen. En nee hoor, niet elke renner krijgt op dezelfde manier en in dezelfde mate kritiek. Die Belgische vlag triggert heel wat mensen om er een schepje bovenop te doen. Blauw en rood met wat wit ertussen is dan weer goed voor een manteltje. Eentje van liefde zoals jij probeert te leggen over de Giro van VDP. Als ik zo vreselijk ben, waarom kom je hier dan nog?
  25 mei 2022
  GeNt WeVeLgEm 2020 Je doet alsof jij alle wijsheid in pacht hebt en alles gefundeerd brengt. Lachwekkend. En dan nog beginnen over 'fanboys als jij' Zulke dingen heb ik helemaal niet gezegd beertje
  25 mei 2022
  Get a room
  Ik krijg een heel sterk ik ken jou gevoel, Marik. Heb ik het goed?
24 mei 2022
jaja het is wat, op je 28 al een grote ronde uitrijden, wat un fe-no-meen!
  24 mei 2022
  Oei, hij wil de ronde uitrijden. Nu moeten zijn criticasters weer iets anders vinden om over te zeuren.
  24 mei 2022
  155 man wil de Giro uitrijden. Ik anticipeer en stel voor om een verzameltopic te maken.
  24 mei 2022
  Ik hoop dat dit eerder kritiek aan de media is van aan Van der Poel zelf. Hij beantwoord alleen netjes en voor de zoveelste keer dezelfde vraag.
  24 mei 2022
  @Fifty, je hebt gelijk. Het is toch maar raar dat ze de vraag niet alle 155 man vragen. Heel bijzonder allemaal!
  24 mei 2022
  Hij is 27. Hou je aan de feiten.
  25 mei 2022
  Schijnt dat ie per fiets zichzelf heeft aangegeven bij de gemeente. Hij was toen 9 maand. Wat een fe-no-meen!
  25 mei 2022
  Echt Fifty?! Nou, dan heeft vast ook flinke boete gehad. Immers 9 maanden te laat aangegeven. Hij heeft het natuurlijk meteen afgetikt met het salaris wat hij verdiend had in de Babygiro.
24 mei 2022
Maar dit fenomeen pakte wel de roze trui en een ritke haha
24 mei 2022
Gaat nog wel keer iets uithalen, morgen bijv. Vanaf de start de lome klimmers eraf punchen, hopen op een paar punchy medestanders en dan vol gaas naar de 2 slotbeklimmingen.
  24 mei 2022
  En wie weet her en der nog een sprinter of 3 buiten tijd fietsen....
24 mei 2022
Net Tom Dumoulin in de Tour van 2016. Eén grote triomftocht, en dan lekker uitrijden ter voorbereiding op het volgende grote doel (toen: OS-ITT in Rio)!
  24 mei 2022
  Alleen eindigde die triompftocht van Dumoulin in mineur, met een gebroken hand geloof ik, waardoor hij uiteindelijk de tour van 2016 niet uitreed. En uiteindelijk 'maar' 2e werd op de OS-ITT achter Cancellara.
  24 mei 2022
  … inderdaad.
  25 mei 2022
  ergo ..... ?????
  25 mei 2022
  … ergo: het was toen voor TD2 heel onlogisch om door te rijden. Afstappen en voorbereiden op de OS ITT leek veel logischer en hij is door pech afgestraft. Het is nu voor MvdP veel logischer om door te rijden (en hopelijk straft pech hem niet af). Een hele Tour vlammen zal misschien wat veel zijn, maar ik laat me graag verrassen.
24 mei 2022
Liever dit dan weer moeten gaan trainen :)
24 mei 2022
Hé beer in een serieuze koers waar Wout en matieu samen gereden hebben was volgens mij iedere keer dat foutje aan het kortste eind trok.
25 mei 2022
Die wil gewoon nog een weekje pizza eten.
  25 mei 2022
  Hij wil het mediateam van de Giro gewoon nog een pizza hawaii aansmeren.
25 mei 2022
Hij is toch ook gewoon een echte liefhebber, wie wil er nou niet al die bergen oprijden daar met dt fantastische publiek. Wielrennen pur sang, in tegenstelling tot het carnaval van de tour.

Reacties zijn gesloten.