Martijn Budding beste vluchter in Tour de la Mirabelle
foto: BEAT Cycling Club
vrijdag 31 mei 2019 om 18:34

Martijn Budding beste vluchter in Tour de la Mirabelle

Martijn Budding mocht vandaag het zegebaar maken in de Tour de la Mirabelle, een 2.2-koers in het noorden van Frankrijk. In de middagrit won hij de sprint van de kopgroep, die standhield tegen het peloton. De renner van BEAT Cycling deed bovendien goede zaken voor het klassement.

BEAT Cycling wilde zich in de middagetappe niet laten verrassen, nadat de winnaar ’s ochtends (Morten Hulgaard) was voortgekomen uit de vroege vlucht. In de rit naar Blénod les Pont A Mousson sprongen Martijn Budding en ook ploegmaat Adam Lewis mee in de ontsnapping, die opnieuw vooruit bleef.

In de eindsprint versloeg Budding Jacob Hindsgaul Madsen en Marco Benfatto, die tweede en derde eindigden. De Tour de la Mirabelle duurt nog tot en met zondag.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
31 mei 2019 18:35
De Nederlanders doen toch leuk mee overal
31 mei 2019 20:05
BEAT pakt toch een aantal mooie overwinningen dit seizoen en de ploeg lijkt ook een goede uitstraling te hebben. Ik ben benieuwd of ze de ambitie hebben om door te groeien naar PCT.

@redactie, misschien een idee om het management ervan een keer te interviewen?
    31 mei 2019 20:22
    @Baik We hebben onze vaste reeks WielerFlits Nationaal waarin wekelijks de verhalen van deze teams aan bod komen en begin dit jaar hebben we alle Nederlandse Conti-ploegen geïntroduceerd, waaronder BEAT. Mogelijk staat het daar al wel in ;)

Reacties zijn gesloten.